reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny, jakie buciki noszą teraz Wasze maluchy? Kompletnie nie wiem co kupić...
Adidasy ma, takie siateczkowe bardziej są. A ma jeszcze takie jakby sandałki z Nike, raz założyłam na komunię do sukienki.

Załączniki

• IMG_20220529_174928.jpg
    IMG_20220529_174928.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 83
  • IMG_20220529_220621.jpg
    IMG_20220529_220621.jpg
    158,4 KB · Wyświetleń: 83
reklama
Hej łaski, witam sie z Wami kolejną choroba młodej ;D jak mąż wczoraj sie ucieszyl ze mloda przechodziła caly moesiav do żłobka tak dzis wstala z gilem, goraczka i mega kaszle!;D wiec lekarz city i nici z naszej radości o pełnym miesiącu w zlobku ;D
My buciki mamy kupione w smyku. Fajne adidasy z miękką podeszwą. Do żłobka mloda ma ekotuprusie ale wzielam biale i to byl strzał w kolano;D po jednym dniu sa czarne haha ;p

Mój mały nosił mido nonster 166 a teraz ma półotwarte sandałki Jamet. Święta jak odszukać Twoja kuzynke ? Jestem nieinstagramowa 🤦

Dziewczyny chciałam młodego zapisać na szczepienie MMR a babka mi mówi że najpierw trzeba podać Hexacime a za 2 tygodnie dopiero MMR. Myślałam że już tylko jedno szczepienie nas czeka. 😵‍💫
Jak to u Was było? Bo podobno sanepid cos zmienil i juz sie w tym gubie

Dziewczyny chciałam młodego zapisać na szczepienie MMR a babka mi mówi że najpierw trzeba podać Hexacime a za 2 tygodnie dopiero MMR. Myślałam że już tylko jedno szczepienie nas czeka. 😵‍💫
Mój młody też ma w czerwcu 6w1, szczepie Infanrix
Tu masz dawki Hexacimy

Załączniki

• Screenshot_2022-05-30-09-35-29-787_pl.mp.empendium.jpg
    Screenshot_2022-05-30-09-35-29-787_pl.mp.empendium.jpg
    468,7 KB · Wyświetleń: 46
Ej właśnie. Ja byłam na szczepieniu i zapomniałam napisać. U nas tak samo, najpierw dała jedno szczepienie i kazała za 3 tygodnie przyjść. Ale ja w piątek nie pojechałam, bo młoda katar i kaszel ma. A idę podstawowymi.

reklama
Ej właśnie. Ja byłam na szczepieniu i zapomniałam napisać. U nas tak samo, najpierw dała jedno szczepienie i kazała za 3 tygodnie przyjść. Ale ja w piątek nie pojechałam, bo młoda katar i kaszel ma. A idę podstawowymi.
a co dała najpierw? Nie było to kiedyś na jednej wizycie wszystko?

Do góry