Michalina_25
Fanka BB :)
hmm, czyli teraz 4 dawka uzupełniającaMój młody też ma w czerwcu 6w1, szczepie Infanrix
Tu masz dawki Hexacimy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hmm, czyli teraz 4 dawka uzupełniającaMój młody też ma w czerwcu 6w1, szczepie Infanrix
Tu masz dawki Hexacimy
Muszę w książeczkę spojrzeć. No właśnie mmr jedno było i tyle. Sama się zdziwiłam.a co dała najpierw? Nie było to kiedyś na jednej wizycie wszystko?
Też ciężko. A najlepiej sama.Dziewczyny szukam skutecznej rady na mycie zębów. Do tej pory nje bylo problemu a od jakiegoś czasu mala wogole nie daje umyć górnych zębów. Jest krzyk jak by jej się krzywda działa. Dół bez problemu a Góra masakra. Wasze dzieciaki tez się tak stawiają?
U nas ostatnio tragedia na widok szczoteczki ucieka ale trudno biorę ja na kolana robie fotel dentystyczny i myje. Placze No ale trudno.Dziewczyny szukam skutecznej rady na mycie zębów. Do tej pory nje bylo problemu a od jakiegoś czasu mala wogole nie daje umyć górnych zębów. Jest krzyk jak by jej się krzywda działa. Dół bez problemu a Góra masakra. Wasze dzieciaki tez się tak stawiają?
U nas jest to samo, myje na siłę. Trudno.U nas ostatnio tragedia na widok szczoteczki ucieka ale trudno biorę ja na kolana robie fotel dentystyczny i myje. Placze No ale trudno.
Przypominajacahmm, czyli teraz 4 dawka uzupełniająca
Retyyy chyba w końcu mogę powiedzieć że u nas nie ma problemu sory, wiem że wkurzające są takie odpowiedzi ale co tam - pochwałę młoda, na samo "idziemy myć zęby" leci do łazienki, my jej jej ja, choć już chce sama myć - nie trafia co prawda w żadnego zęba pozwalam jej jak już sama wyszczotkuje, widać że ja to cieszy że sama myjeU nas jest to samo, myje na siłę. Trudno.
Mój to samo leci za dziewczynami i siedzi i sam sobie jeździ szczoteczka ale ja potem jeszcze mu myje...a jak mu zabierzesz to ryk jestRetyyy chyba w końcu mogę powiedzieć że u nas nie ma problemu sory, wiem że wkurzające są takie odpowiedzi ale co tam - pochwałę młoda, na samo "idziemy myć zęby" leci do łazienki, my jej jej ja, choć już chce sama myć - nie trafia co prawda w żadnego zęba pozwalam jej jak już sama wyszczotkuje, widać że ja to cieszy że sama myje