reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Dziewczyny szukam skutecznej rady na mycie zębów. Do tej pory nje bylo problemu a od jakiegoś czasu mala wogole nie daje umyć górnych zębów. Jest krzyk jak by jej się krzywda działa. Dół bez problemu a Góra masakra. Wasze dzieciaki tez się tak stawiają?

Dziewczyny szukam skutecznej rady na mycie zębów. Do tej pory nje bylo problemu a od jakiegoś czasu mala wogole nie daje umyć górnych zębów. Jest krzyk jak by jej się krzywda działa. Dół bez problemu a Góra masakra. Wasze dzieciaki tez się tak stawiają?
Też ciężko. A najlepiej sama.😏

U nas ostatnio tragedia na widok szczoteczki ucieka 😂😂😂 ale trudno biorę ja na kolana robie fotel dentystyczny i myje. Placze No ale trudno.

U nas jest to samo, myje na siłę. Trudno.
Retyyy chyba w końcu mogę powiedzieć że u nas nie ma problemu 🤪 sory, wiem że wkurzające są takie odpowiedzi ale co tam - pochwałę młoda, na samo "idziemy myć zęby" leci do łazienki, my jej jej ja, choć już chce sama myć - nie trafia co prawda w żadnego zęba 😂 pozwalam jej jak już sama wyszczotkuje, widać że ja to cieszy że sama myje 🥰

Retyyy chyba w końcu mogę powiedzieć że u nas nie ma problemu 🤪 sory, wiem że wkurzające są takie odpowiedzi ale co tam - pochwałę młoda, na samo "idziemy myć zęby" leci do łazienki, my jej jej ja, choć już chce sama myć - nie trafia co prawda w żadnego zęba 😂 pozwalam jej jak już sama wyszczotkuje, widać że ja to cieszy że sama myje 🥰
Mój to samo leci za dziewczynami i siedzi i sam sobie jeździ szczoteczka ale ja potem jeszcze mu myje...😂a jak mu zabierzesz to ryk jest

reklama
Do góry