Sylwia99
Fanka BB :)
@Beti.mama co u Was ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ah tam but…dobrze, że Hanka była w aucieMatka roku. Szybko pakowalam dziewczyny na basen bo baska zajęcia miala.. Chcę wyjąć z auta Hankę i nie ma buta zgubiłam pod domem
Sasiadka znazla na parkingu takze tyle dobrego bo buty miały 4 dniah tam but…dobrze, że Hanka była w aucie
Moja ciagle nosi te same. Tylko rozmiary jej zmieniam. Dla mnie sa super. Wyginaja sie pięknie. A teraz jak cieplutko będzie to dostanie sandały crocs i juzDziewczyny, jakie buciki noszą teraz Wasze maluchy? Kompletnie nie wiem co kupić...
Ma wiele materiałów można wybieraćI standardowo piękny print dla dziewczynki, a dla chłopca nuda
a mogłabyś podesłać jakie ma materialy??? Chciałabym zamówić mojemu młodemu w sumie chyba najchętniej jakaś bez wzoru super są. Wystawi mi na olx? Bo tam przesyłka grosze kosztujeMa wiele materiałów można wybierać
Jasne jak masz instagrama to napisz do niej. Ona ci wyślę wzory. Ta niebieska super bo muslinek to jest. Tam masz na zdjęciu nazwę jej instagrama, wystawia na olx lub vinteda mogłabyś podesłać jakie ma materialy??? Chciałabym zamówić mojemu młodemu w sumie chyba najchętniej jakaś bez wzoru super są. Wystawi mi na olx? Bo tam przesyłka grosze kosztuje