marta18691
Fanka BB :)
ŁadnieJa dzisiaj miałam dzień bez dziecka, bo czekałam 3 gosziny na neurologa, ale po powrocie taka niedlspodzianka że żłobka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ŁadnieJa dzisiaj miałam dzień bez dziecka, bo czekałam 3 gosziny na neurologa, ale po powrocie taka niedlspodzianka że żłobka
Czadsuper mama. Piękna jesteś!!Ja dzisiaj miałam dzień bez dziecka, bo czekałam 3 gosziny na neurologa, ale po powrocie taka niedlspodzianka że żłobka
Jaka Ty śliczna piękne zdjęcieJa dzisiaj miałam dzień bez dziecka, bo czekałam 3 gosziny na neurologa, ale po powrocie taka niedlspodzianka że żłobka
Te terminy, to masakra.. Powodzenia. siostra poszła badania do pracy robić. Lekarz spóźnił się godzinę i powiedział, że nie przyjmie nikogo z medycyny pracy, bo ma komplet.Chyba pierwszy raz pokazałam się tutaj. Dziękuję za komplementy
@rosenberg staram się ten kregoslup ogarnąć, ale dostałam skierowanie do neurochirurga, więc dalej stoję w miejscu niestety. Szkoda, że szukałam terminu i w mojej okolicy jest za 1035 dni jutro muszę poszukać gdzieś dalej.
No to nieźle ja miałam w środę festyn rodzinny moje dziewczyny tańczyły potem miały pokaż baniek jakiś i dopiero w domu byłam po 19 a o 16 tam poszłam z małym...U nas dzien mamy obył sie na Krzykach i płaczkach bo wyszla ostatnia czwórka ktora mega dala o sobie znać. Krew, opuchlizna itp;D mimo to udało się odwiedzić mame i tesciowa a mloda padla o 20 wirc mialam troche spokoju;D a dzis idziemy do żłobka na dzien rodziny;D
Nie myslalam ze tak szybko spotkają mnie takie imprezy haha
Wszystkim mamusiom spóźnione najlepsze życzenia!!!;D jak to wczoraj usłyszałam " zycze Wam zeby przy maluchach bylo tak czysto zeby nie trzeba było jeszcze nasrać na srodku" ;D !!!
Jak nie masz rolet to ja bym jakiś koc zamontowała na noc 2-3 haczyki nawet takie naklejane - może wystarcza. Zobaczysz że zadziała, u nas ta sama historia była, zaczęłam zasłaniać okna i budzi się o 7ej. My mamy antywłamaniowe wiec jest ciemnica.No u nas to się zaczęło niedawno. Podejrzewam że wczesny świt może być winowajcą. Rolety są moją nadzieją na lepsze jutro