Ja tak spie i żyjeNo padł dopiero o 5 rano, więc dzisiaj spałam że 4 godziny. Nie wiem jak to będzie działało jak pójdę do pracy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tak spie i żyjeNo padł dopiero o 5 rano, więc dzisiaj spałam że 4 godziny. Nie wiem jak to będzie działało jak pójdę do pracy.
Ale ledwo żyjęJa tak spie i żyje
Ja też ostatnio tak śpię bo czytam książki do 1 szej w nocy a młody parę razy obudził się już przed 5 ech no wybrałam sobie życie trupa, co poradzęJa tak spie i żyje
No ja jak ide na 6 do pracy póki ogarnę dom to kolo północy się klade a jak wracam o 22 to też ogarniam, czytam, oglądam i idę spać kolo 1No ale cóżJa też ostatnio tak śpię bo czytam książki do 1 szej w nocy a młody parę razy obudził się już przed 5 ech no wybrałam sobie życie trupa, co poradzę
Ale jesteś laskaJa dzisiaj miałam dzień bez dziecka, bo czekałam 3 gosziny na neurologa, ale po powrocie taka niedlspodzianka że żłobka
Piękna jesteśJa dzisiaj miałam dzień bez dziecka, bo czekałam 3 gosziny na neurologa, ale po powrocie taka niedlspodzianka że żłobka