reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Padam na ryj. Mój młody to naprawdę złote dziecko, grzeczny, otwarty, super z obcymi się dogaduje i umie się bawić sporo sam, ale kurna, wstaje teraz przed 5 rano 😂😂😂 my ze starym rano to jakbysmy z trumny wstawali a nie z łóżka

reklama
Padam na ryj. Mój młody to naprawdę złote dziecko, grzeczny, otwarty, super z obcymi się dogaduje i umie się bawić sporo sam, ale kurna, wstaje teraz przed 5 rano 😂😂😂 my ze starym rano to jakbysmy z trumny wstawali a nie z łóżka
U nas była podobna historia dopóki nie założyliśmy rolet na okna. Teraz budzi się między 7-8😇 Jedynie jak idzie spać o 19 to wtedy tak po 6 się budzi. A o której zasypia?

U nas była podobna historia dopóki nie założyliśmy rolet na okna. Teraz budzi się między 7-8😇 Jedynie jak idzie spać o 19 to wtedy tak po 6 się budzi. A o której zasypia?
19/20 i właśnie planujemy już jakieś żaluzje czy coś. Na razie nie stać nas było 😂😂 teraz za gaz zapłacę jakieś grosze to może za to kupie rolety do sypialni 😂😂 6/7 na pobudkę to by była idealna dla mnie. Ta 4:30 to jednak gwóźdź do trumny no

Myślę że warto zainwestować 🙂 My mamy jakiś miesiąc ale serio jest duża różnica z porannym wstawaniem. A jak poszukiwania pracy? Masz już coś na oku?

Myślę że warto zainwestować 🙂 My mamy jakiś miesiąc ale serio jest duża różnica z porannym wstawaniem. A jak poszukiwania pracy? Masz już coś na oku?
A jakie te rolety kupiliście?
Pracy jeszcze nie szukam. Ze żłobkiem nam się trochę obsunelo i jednak młody idzie od połowy czerwca lub od początku lipca dopiero, więc na razie nie zaczęłam szukać jeszcze 😬😬😬

U nas też tak szybko wstaje, nie ma znaczenia o której usnie i czy ma ciemno w pokoju. Jestem też ledwo żywa niestety ;/ dzisiaj wstał o 6 to wyspalam się jak nigdy 😅
No u nas to się zaczęło niedawno. Podejrzewam że wczesny świt może być winowajcą. Rolety są moją nadzieją na lepsze jutro

A jakie te rolety kupiliście?
Pracy jeszcze nie szukam. Ze żłobkiem nam się trochę obsunelo i jednak młody idzie od połowy czerwca lub od początku lipca dopiero, więc na razie nie zaczęłam szukać jeszcze 😬😬😬
Zamawialiśmy przez firmę rolety i moskitiery ( nienawidzę jak wlatują jakieś dziwne robaki, komary i muchy do domu) do wszystkich okien. Na górze mamy klasyczne takie w kasecie kolor dosyć ciemny ale taki najlepiej zaciemnia sypialnie 🙂 A na dole plisy zasuwane od góry lub od dołu. Tanio niestety nie wyszło ale komfort mega🙂

U nas np. Teraz od godziny nie spi i się bawi 😅
O boże masakra. To mój tylko wcześniej wstaje. Dzisiaj po 6, więc luks. Nie czuję się jakbym ożywała z grobu. :D ale wiesz myślę że gdybym mu nie dawała piersi po przebudzeniu w nocy to też by od razu nie szedł spać 😅😅😅

reklama
Do góry