reklama
marta18691
Fanka BB :)
Haha dobre mojego to trzeba budzić on po 7wstajePadam na ryj. Mój młody to naprawdę złote dziecko, grzeczny, otwarty, super z obcymi się dogaduje i umie się bawić sporo sam, ale kurna, wstaje teraz przed 5 rano my ze starym rano to jakbysmy z trumny wstawali a nie z łóżka
U nas była podobna historia dopóki nie założyliśmy rolet na okna. Teraz budzi się między 7-8 Jedynie jak idzie spać o 19 to wtedy tak po 6 się budzi. A o której zasypia?Padam na ryj. Mój młody to naprawdę złote dziecko, grzeczny, otwarty, super z obcymi się dogaduje i umie się bawić sporo sam, ale kurna, wstaje teraz przed 5 rano my ze starym rano to jakbysmy z trumny wstawali a nie z łóżka
rosenberg
19/20 i właśnie planujemy już jakieś żaluzje czy coś. Na razie nie stać nas było teraz za gaz zapłacę jakieś grosze to może za to kupie rolety do sypialni 6/7 na pobudkę to by była idealna dla mnie. Ta 4:30 to jednak gwóźdź do trumny noU nas była podobna historia dopóki nie założyliśmy rolet na okna. Teraz budzi się między 7-8 Jedynie jak idzie spać o 19 to wtedy tak po 6 się budzi. A o której zasypia?
rosenberg
A jakie te rolety kupiliście?Myślę że warto zainwestować My mamy jakiś miesiąc ale serio jest duża różnica z porannym wstawaniem. A jak poszukiwania pracy? Masz już coś na oku?
Pracy jeszcze nie szukam. Ze żłobkiem nam się trochę obsunelo i jednak młody idzie od połowy czerwca lub od początku lipca dopiero, więc na razie nie zaczęłam szukać jeszcze
rosenberg
No u nas to się zaczęło niedawno. Podejrzewam że wczesny świt może być winowajcą. Rolety są moją nadzieją na lepsze jutroU nas też tak szybko wstaje, nie ma znaczenia o której usnie i czy ma ciemno w pokoju. Jestem też ledwo żywa niestety ;/ dzisiaj wstał o 6 to wyspalam się jak nigdy
Zamawialiśmy przez firmę rolety i moskitiery ( nienawidzę jak wlatują jakieś dziwne robaki, komary i muchy do domu) do wszystkich okien. Na górze mamy klasyczne takie w kasecie kolor dosyć ciemny ale taki najlepiej zaciemnia sypialnie A na dole plisy zasuwane od góry lub od dołu. Tanio niestety nie wyszło ale komfort megaA jakie te rolety kupiliście?
Pracy jeszcze nie szukam. Ze żłobkiem nam się trochę obsunelo i jednak młody idzie od połowy czerwca lub od początku lipca dopiero, więc na razie nie zaczęłam szukać jeszcze
rosenberg
O boże masakra. To mój tylko wcześniej wstaje. Dzisiaj po 6, więc luks. Nie czuję się jakbym ożywała z grobu. ale wiesz myślę że gdybym mu nie dawała piersi po przebudzeniu w nocy to też by od razu nie szedł spaćU nas np. Teraz od godziny nie spi i się bawi
reklama
A w dzień długo śpi?No padł dopiero o 5 rano, więc dzisiaj spałam że 4 godziny. Nie wiem jak to będzie działało jak pójdę do pracy.