Ooo to u mnie prywatnych sporo więc zapisze ja pewnie w wakacje następne dopieroJa o prywatnym mówię
reklama
marta18691
Fanka BB :)
Ja mówiłam że z pracą nie jest tak łatwo jeszcze dojazdy Bóg wie gdzie no ale Ty pewnie szukasz gdzie będziesz umiała dojechać autobusem bądź autem jak będziesz mogła...dużo ofert jest do sklepów spożywczych ogólnie ciężko w swojej branży jakiej się chce znalescWiem, ale u nas w zlobku są grupy 3+ i wtedy tylko z takimi mają styczność. Dla mnie żadna różnica haha.
O ile wróci do żłobka, bo moje poszukiwania pracy są tak zenujace, że nie widzę sensu
marta18691
No mój powinien się dostać do 3latkow bo jak Natalia będzie kończyć to on wskoczy za nią potem w państwowym...no i też jest punkt jak rodzeństwo chodzi...bo też w szkole jest przedszkole tam gdzie Kinga pójdzie od września ale ponoć nie za fajne jestNo nasze dzieci są lutowe, więc jak pojda do przedszkola to mają 3 lata i 7 msc więc prędzej dla mnie lepiej dać bo bliżej im do 3 lat rok szybciej nie wiem czy wiesz o co mi chodzi
O widzisz to mój żłobek jest malusi i tylko 1 grupa, dzieci od 1 do 3 lat.Przecież w zlobku każda grupa jest od danego wieku. Przynajmniej ja się nie spotkałam, żeby wszyscy razem byli.
marta18691
Pierunskie chorobska niech się skończą jużu nas dokladnie to samo...
Kup masc arnikowa. Za 3 dni śladu nie będzie. Hanka co chwile siniaki na czoleMloda tak zaryła glowa w stol ze ma guza na pol czoła;o
Ktores dziecko tez jest takie nieostrożne?;D
reklama
O matko ;D nieźle ;DTu młody sobie zrobił dziurę w glowie tuz obok skroni, bo będąc na moich rękach pochylić się do przodu i uderzył głowa w grzejnik teraz bawi, wtedy trochę mniej.
Ja to niedługo zawału dostane od tych wywrotek itp. ;p