reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Wiem, ale u nas w zlobku są grupy 3+ i wtedy tylko z takimi mają styczność. Dla mnie żadna różnica haha.
O ile wróci do żłobka, bo moje poszukiwania pracy są tak zenujace, że nie widzę sensu
Ja mówiłam że z pracą nie jest tak łatwo 😁jeszcze dojazdy Bóg wie gdzie no ale Ty pewnie szukasz gdzie będziesz umiała dojechać autobusem bądź autem jak będziesz mogła...dużo ofert jest do sklepów spożywczych 🙂ogólnie ciężko w swojej branży jakiej się chce znalesc

No nasze dzieci są lutowe, więc jak pojda do przedszkola to mają 3 lata i 7 msc więc prędzej dla mnie lepiej dać bo bliżej im do 3 lat rok szybciej 😂 nie wiem czy wiesz o co mi chodzi 😂
No mój powinien się dostać do 3latkow bo jak Natalia będzie kończyć to on wskoczy za nią potem w państwowym...no i też jest punkt jak rodzeństwo chodzi...bo też w szkole jest przedszkole tam gdzie Kinga pójdzie od września ale ponoć nie za fajne jest 😔

U nas po wizycie wczoraj u lekarza. Oaluchowo ok, uszy ok. Wszystko ok a mloda chrycha i mega katar. Dostala leki od alergii i czekamy na efekty. Niby wszystko ok a fzieciak chory

reklama
Do góry