reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Jutro odbiorę i skonsultuje. Kazał mi gin samej nic nie rozkminiac, bo wie ze ja panikara. Mam nadzieje, ze będzie ok bo przecież nie sam wiek się bierze pod uwagę. Moje piersi już przed ciąża były spore ( 75 E ) teraz rozmiar do przodu i mam nadzieje ze już nie urosną, bo będę wyglądać jak krowa 😜

reklama
Jutro odbiorę i skonsultuje. Kazał mi gin samej nic nie rozkminiac, bo wie ze ja panikara. Mam nadzieje, ze będzie ok bo przecież nie sam wiek się bierze pod uwagę. Moje piersi już przed ciąża były spore ( 75 E ) teraz rozmiar do przodu i mam nadzieje ze już nie urosną, bo będę wyglądać jak krowa 😜
No nie patrz sama na Pappe, ja też nie sprawdzałam przed wizytą, bo wyszło wszystko ok, a tak bym się nakręciłam jak głupia, kurde mi nic nie urosly od początku

Staniki wciąż te same, nadal nie potrzebuję większych🤷🏼‍♀️... mi to w ogóle nic jeszcze nie uroslo. Nawet po brzuchu nie za bardzo widać...
Nie martwcie się na zapas, moich po każdej ciąży więcej hehe, Wasze tez urosną szczególnie jak się mleko zacznie zbierać. Ja już nie chce robić miejsca na mleko. Mam nadzieje, ze już takie zostaną bo potem może być problem z grawitacja 😆

Cześć mamusie :)
U mnie piersi niby większe,ale mieszcze się w swoje staniki (jeszcze)
Chociaż moja siostra ostatnio się mnie zapytała,czy mam jeszcze jakiś dobry stanik,bo wizualnie strasznie mi urosły. Może jutro odwiedzę swoją braffitrrke, bo muszę zmienić stanik do spania.
Mnie ostatnio trochę mniej,ale kończymy remont,a i mąż ma urlop jeszcze.
Ostatnio dokuczają mi więzadła, tak, że ciężko się funkcjonuje.
Póki co waga stoi w miejscu albo wacha się 0/+2 zależy jaki dzien,ale jestem jakby rozlana na boki. Z szaleńczo wysokim 164 też niedługo będę przypominać wazon 🤣

reklama
Do góry