reklama
rosenberg
Fanka BB :)
Moze to taki etap?Moje dziecko zaczęło nas gryźć, drapać, i szczypać. Pojęcia nie mam o co chodzi. Jestem podrapana jakbym kota miala
Mój młody chyba ząbkuje... Widzę cztery nowe żeby z tyłu u góry i na dole, a cały dzień wyje i płacze i już mi łeb od tego pęka. Mam nadzieję, że to tylko te zeby, póki co na razie tylko to pasuje.
Nie wiem co to za etap, ale się jej każdy boi Basia tak nie miala widać ta w starego poszla musze poczytać jak reagować, bo serio basia ma szramę na buzi, ja pelno na rekachMoze to taki etap?
Mój młody chyba ząbkuje... Widzę cztery nowe żeby z tyłu u góry i na dole, a cały dzień wyje i płacze i już mi łeb od tego pęka. Mam nadzieję, że to tylko te zeby, póki co na razie tylko to pasuje.
Pamietaj ze dom i gotowanie mozna z mężem podzielicJa jutro pierwszy dzień do pracy. Jakos mi smutno ze trzeba wracać bk w domu bylo mi z młodą naprawde dobrze. Mloda przez tydzień w zlobku wydaje mi się taka inna, bardziej dorosła i wogole.
Mrtwie sie na zapas jak to będzie na dłuższą metę ze ja praca, dom, gotowanie. Mloda zlobek, nowe miejsce chociaz wiem ze to tylko przejściowy kryzys i ze każdy z nas przyzwyczai sie do nowej sytuacji.
Ale pozytyw w tym taki ze razem ze starym stwierdziliśmy ze to dobry czas zacząć myśleć o drugim bobo ;D
Takze jak nie ten rok nas zaskoczy dobra wiadomością to przyszly pewnie już tak ;p
Myśle, że każdy. Tylko forma dogadania, wzajemnego szacunku i zrozumienia swoich potrzeb. U mnie maz przejął co tygodniowe mycie łazienek. Bo oznajmiłam mu, że ja nie daje rady ze wszystkim. Więc myje co sobotę łazienki nigdy takie czyste nie były i pracuje on praktycznie non toper takze da sięNie każdy ma taki luksus
No to chyba musisz bardzo kochać tego faceta...U nas to tak nie wygląda, mieszkanie zarośnie brudem i palcem nie kiwnie. Mogę prosić, grozić i ustalać a on I tak nic nie zrobi
Ojj. Wspolczuje. Oby mloda była zdrowaMnie jelitówka dopadła.
My pierwszy tydzień w żłobku w miare ok mloda placze w domu, w drodze a na miejscu supersie bawi. Ja po pierwszym dniu pracy myslalam ze mi glowa pęknie tyle nowości itp. Mlodej idą gorne 4 wiec maruda i problem z jedzeniem ale jest ok. Przestawiła się na jedną drzemke. Po malu kończymy remont w domu wiec wrocimy do normalności;D
reklama
Sylwia99
Fanka BB :)
Też mam taką nadzieję.. dziękuję.Ojj. Wspolczuje. Oby mloda była zdrowa