reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Moje dziecko zaczęło nas gryźć, drapać, i szczypać. Pojęcia nie mam o co chodzi. Jestem podrapana jakbym kota miala
Moze to taki etap?

Mój młody chyba ząbkuje... Widzę cztery nowe żeby z tyłu u góry i na dole, a cały dzień wyje i płacze i już mi łeb od tego pęka. Mam nadzieję, że to tylko te zeby, póki co na razie tylko to pasuje.

Moze to taki etap?

Mój młody chyba ząbkuje... Widzę cztery nowe żeby z tyłu u góry i na dole, a cały dzień wyje i płacze i już mi łeb od tego pęka. Mam nadzieję, że to tylko te zeby, póki co na razie tylko to pasuje.
Nie wiem co to za etap, ale się jej każdy boi😂😂 Basia tak nie miala 😂widać ta w starego poszla 😂😂 musze poczytać jak reagować, bo serio basia ma szramę na buzi, ja pelno na rekach😂😂

Ja jutro pierwszy dzień do pracy. Jakos mi smutno ze trzeba wracać bk w domu bylo mi z młodą naprawde dobrze. Mloda przez tydzień w zlobku wydaje mi się taka inna, bardziej dorosła i wogole.
Mrtwie sie na zapas jak to będzie na dłuższą metę ze ja praca, dom, gotowanie. Mloda zlobek, nowe miejsce chociaz wiem ze to tylko przejściowy kryzys i ze każdy z nas przyzwyczai sie do nowej sytuacji.
Ale pozytyw w tym taki ze razem ze starym stwierdziliśmy ze to dobry czas zacząć myśleć o drugim bobo ;D
Takze jak nie ten rok nas zaskoczy dobra wiadomością to przyszly pewnie już tak ;p
Pamietaj ze dom i gotowanie mozna z mężem podzielic 😉

Nie każdy ma taki luksus 🤣
Myśle, że każdy. Tylko forma dogadania, wzajemnego szacunku i zrozumienia swoich potrzeb. U mnie maz przejął co tygodniowe mycie łazienek. Bo oznajmiłam mu, że ja nie daje rady ze wszystkim. Więc myje co sobotę łazienki 😀nigdy takie czyste nie były 😂😂 i pracuje on praktycznie non toper takze da się 😀

My pierwszy tydzień w żłobku w miare ok mloda placze w domu, w drodze a na miejscu supersie bawi. Ja po pierwszym dniu pracy myslalam ze mi glowa pęknie tyle nowości itp. Mlodej idą gorne 4 wiec maruda i problem z jedzeniem ale jest ok. Przestawiła się na jedną drzemke. Po malu kończymy remont w domu wiec wrocimy do normalności;D

reklama
Do góry