reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Hej, dzięki ❤️ Obie zdychamy, jutro idziemy do lekarza. Dzisiaj na szczescie juz tylko marudna, bez placzu. Ale bez apetytu tez, malutko zjadla w ciagu dnia. U mnie znowu zatoki i gardlo rozwalone. Mozna oszalec, mam wrazenie ze odkąd młoda jest w żłobku to JA caly czas choruje 😓
Daj znać jak po lekarzu!

reklama
Ja to
I jak rumień przebiegał?? Masakra 😥😥 to u mnie tfu tfu spokój serio!
Chłopcy mieli czerwone policzki i wysypkę na kończynach + mały na brzuchu która nasilała się po kąpieli. Ogólnie dla dzieci nie jest to groźna choroba często nawet nie gorączkują a jak wysypka skąpa i tylke lekko czerwone policzki to można pomyśleć że się opalily na słońcu. Nie goraczkowali, nic ich nie bolało. Teraz mają suchą skórę tam gdzie była wysypka. Ja miałam wysypkę na brzuchu plecach i ramionach i mnie akurat okrutnie swędziało + delikatny ból gardła. To choroba niebezpieczna dla ciężarnych.

Ostatnia edycja:
reklama
Daj znać jak po lekarzu!
No mloda ma jakies zapalenie oka. Ostatecznie moj mąż z nią pojechał bo ja dzisiaj gorączka 38.5 🫣 tak slabo sie czulam ze ledwo z lozka wyszlam. Niestety dostala jakis antybiotyk do oka 🫤 jak ja bym byla to bym sie wykłócala czy konieczne, no ale 🤷‍♀️ Babka powiedziala ze miala juz dzisiaj przed nami 6 takich przypadkow, wiec jakis syf krąży..

Do góry