Daj znać jak po lekarzu!Hej, dzięki Obie zdychamy, jutro idziemy do lekarza. Dzisiaj na szczescie juz tylko marudna, bez placzu. Ale bez apetytu tez, malutko zjadla w ciagu dnia. U mnie znowu zatoki i gardlo rozwalone. Mozna oszalec, mam wrazenie ze odkąd młoda jest w żłobku to JA caly czas choruje
reklama
marta18691
Fanka BB :)
Ja też nigdy nie złapałam nic od dzieciJa to
I jak rumień przebiegał?? Masakra to u mnie tfu tfu spokój serio!
Sylwia99
No wystawił nawilżacz powietrza.A miałas jakieś rzeczy na olx wystawione? Mnie też 3razy próbowali ale nie dallam się jakieś strony z linku wrzucali ap potem kasę by okradli
No to często właśnie na whatsapie z olx. Ja wyłączyłam nr telefonu tam. Bo chce sprzedać wozek i co chwile jakiś spamNo wystawił nawilżacz powietrza.
Chłopcy mieli czerwone policzki i wysypkę na kończynach + mały na brzuchu która nasilała się po kąpieli. Ogólnie dla dzieci nie jest to groźna choroba często nawet nie gorączkują a jak wysypka skąpa i tylke lekko czerwone policzki to można pomyśleć że się opalily na słońcu. Nie goraczkowali, nic ich nie bolało. Teraz mają suchą skórę tam gdzie była wysypka. Ja miałam wysypkę na brzuchu plecach i ramionach i mnie akurat okrutnie swędziało + delikatny ból gardła. To choroba niebezpieczna dla ciężarnych.Ja to
I jak rumień przebiegał?? Masakra to u mnie tfu tfu spokój serio!
Ostatnia edycja:
Sylwia99
Najlepsze, że jedną po drugiej dostał wiadomość. Głupie ludzie są.No to często właśnie na whatsapie z olx. Ja wyłączyłam nr telefonu tam. Bo chce sprzedać wozek i co chwile jakiś spam
Sylwia99
Ja jeszcze nie byłam, Lena katar złapała i trochę kaszle a jak chciałam na koniec marca, to mi powiedzieli, że na urlopie jest.Dziewczyny umówiłam Hankę na szczepienie na czwartek 2 msc odkładałam ale już pora
Priorix. Zapomnialam się spytać czy ta szczepią. Jak nie to nie pójdę jutro będę dzwonić tam jeszcze bo potrzebuje akurat recepty dla basi na szczepienie na kleszczowe zapełnie mózgu a akurat to sama musze im dostarczyć.Ja się boję. A która szczepisz ??
reklama
No mloda ma jakies zapalenie oka. Ostatecznie moj mąż z nią pojechał bo ja dzisiaj gorączka 38.5 tak slabo sie czulam ze ledwo z lozka wyszlam. Niestety dostala jakis antybiotyk do oka jak ja bym byla to bym sie wykłócala czy konieczne, no ale Babka powiedziala ze miala juz dzisiaj przed nami 6 takich przypadkow, wiec jakis syf krąży..Daj znać jak po lekarzu!