Robie kolacje otworze wino, sama wypije i niech moc będzie że mnąA mi się te najbardziej podobają
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Robie kolacje otworze wino, sama wypije i niech moc będzie że mnąA mi się te najbardziej podobają
Moim zdaniem nie tak źle bo łącznie kolo 450 zl. Bo ja człowiek okazja i promocja jestem. Tanio kupić drogo sprzedaćA ile wydałaś za wszystkie
Jakby no teżTaaa na rozmowy o prace
No te nie w moim stylu akurat.A mi się te najbardziej podobają
mi tez te najbardziej-reszta to nie moj stylA mi się te najbardziej podobają
Myślałam, że powiedziałaś mu o butachMoj wieczór wczoraj. Dalam kolacje mężowi. Odpaliliśmy serial.. Nalalam sobie wina.. I usnelam
On wie o butach bo był że mną na zakupach nawet zapłacił tylko mówilam że któreś odeślęMyślałam, że powiedziałaś mu o butach
Zrób tak, schowaj, zapomnij o nich, minie okres zwrotu i zostawisz sobieOn wie o butach bo był że mną na zakupach nawet zapłacił tylko mówilam że któreś odeślę