reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Ja też weszłam teraz po całym dniu, a tu kilka wiadomości 😞
@Ness jak Ci idzie pisanie pracy ?
@Święta92 szukasz już pracy, czy na razie na spokojnie ?

I teraz pytanie fajne buty na małą stopę 18/19 i wysokie podbicie 😋

Ja też weszłam teraz po całym dniu, a tu kilka wiadomości 😞
@Ness jak Ci idzie pisanie pracy ?
@Święta92 szukasz już pracy, czy na razie na spokojnie ?

I teraz pytanie fajne buty na małą stopę 18/19 i wysokie podbicie 😋
Szukam szukam, bylam na jednej rozmowie zobaczymy. Wysyłam CV ciagle jak mi coś odpowiada. Takze mam nadzieję, że ktoś się pozna na mnie 😂

Ja jutro pierwszy dzień do pracy. Jakos mi smutno ze trzeba wracać bk w domu bylo mi z młodą naprawde dobrze. Mloda przez tydzień w zlobku wydaje mi się taka inna, bardziej dorosła i wogole.
Mrtwie sie na zapas jak to będzie na dłuższą metę ze ja praca, dom, gotowanie. Mloda zlobek, nowe miejsce chociaz wiem ze to tylko przejściowy kryzys i ze każdy z nas przyzwyczai sie do nowej sytuacji.
Ale pozytyw w tym taki ze razem ze starym stwierdziliśmy ze to dobry czas zacząć myśleć o drugim bobo ;D
Takze jak nie ten rok nas zaskoczy dobra wiadomością to przyszly pewnie już tak ;p

@Kinia009 a jak Ty sie czujesz? Wiesz już czy będzie córka czy synek? ☺(jeśli gdzieś już o tym pisałaś, to przepraszam, ale chyba mi umknęło). Na kiedy masz termin? ☺
Będzie drugi synek💙 Termin mam na 25 sierpnia ale na pewno będzie CC więc w sumie nie wiem na kiedy mi wyznaczą. Czuje się super, ale nie ukrywam że pierwszy trymestr był dla mnie tragiczny, Trochę się martwię jak przetrwam lato z takim wielkim brzucholem😂

Dziś Młody miał rano szczepienie mmr + ospa. Ale póki co super się czuje. Pediatra mówiła że dopiero po około 7 dniach może wystąpić niewielka wysypka i lekka temperatura. Obawiam się trochę, bo to żywa szczepionka żeby nie złapać różyczki bo oczywiście naczytałam się strasznych rzeczy jak rozyczka jest niebezpieczna w ciąży. Chociaż ja też szczepiona byłam ale już bardzo dawno i jakoś niestety mało mam przeciwciał. Ale podobno prawdopodobieństwo zarażenia się od zaszczepionego dziecka jest znikome. Jednak siedzi mi to w głowie.

reklama
A jutro mamy pierwszy dzień w żłobku. Stresuje się ogromnie czy będę wstanie tego mojego maluszka zostawiać. Obok mojej miejscowości otworzyli nowy żłobek finansowany z funduszy europejskich. Złożyliśmy papiery ,chociaż szansę były marne bo rekrutacja na całą gmine więc dzieciaczków sporo. A w poniedziałek dostałam info że się zakwalifikował. Cieszę się że będzie miał kontakt z rówieśnikami a na początek będzie zostawał 2h dziennie.

Do góry