reklama
Sylwia99
Fanka BB :)
HahaSmutno tu jakos. Nikt prawie nic nie pisze. Jakoś się przyzwyczaiłam, że jesteście![]()

Szukam szukam, bylam na jednej rozmowie zobaczymy. Wysyłam CV ciagle jak mi coś odpowiada. Takze mam nadzieję, że ktoś się pozna na mnie

Maluszek001
Ja jutro pierwszy dzień do pracy. Jakos mi smutno ze trzeba wracać bk w domu bylo mi z młodą naprawde dobrze. Mloda przez tydzień w zlobku wydaje mi się taka inna, bardziej dorosła i wogole.
Mrtwie sie na zapas jak to będzie na dłuższą metę ze ja praca, dom, gotowanie. Mloda zlobek, nowe miejsce chociaz wiem ze to tylko przejściowy kryzys i ze każdy z nas przyzwyczai sie do nowej sytuacji.
Ale pozytyw w tym taki ze razem ze starym stwierdziliśmy ze to dobry czas zacząć myśleć o drugim bobo ;D
Takze jak nie ten rok nas zaskoczy dobra wiadomością to przyszly pewnie już tak ;p
Mrtwie sie na zapas jak to będzie na dłuższą metę ze ja praca, dom, gotowanie. Mloda zlobek, nowe miejsce chociaz wiem ze to tylko przejściowy kryzys i ze każdy z nas przyzwyczai sie do nowej sytuacji.
Ale pozytyw w tym taki ze razem ze starym stwierdziliśmy ze to dobry czas zacząć myśleć o drugim bobo ;D
Takze jak nie ten rok nas zaskoczy dobra wiadomością to przyszly pewnie już tak ;p
Sylwia99
Kochana dasz radę, kto jak nie Ty!Ostatnie 3 tygodnie ciągle goraczkuje, co sie wykuruje, to znowu wymioty i gorączka, więc mega słabo. Zamiast dziecko, to ja łapie wszystko ze żłobka.
Poza tym nic się promotorce nie podoba I mam kryzys :/
Będzie drugi synek@Kinia009 a jak Ty sie czujesz? Wiesz już czy będzie córka czy synek? ☺(jeśli gdzieś już o tym pisałaś, to przepraszam, ale chyba mi umknęło). Na kiedy masz termin? ☺

Dziś Młody miał rano szczepienie mmr + ospa. Ale póki co super się czuje. Pediatra mówiła że dopiero po około 7 dniach może wystąpić niewielka wysypka i lekka temperatura. Obawiam się trochę, bo to żywa szczepionka żeby nie złapać różyczki bo oczywiście naczytałam się strasznych rzeczy jak rozyczka jest niebezpieczna w ciąży. Chociaż ja też szczepiona byłam ale już bardzo dawno i jakoś niestety mało mam przeciwciał. Ale podobno prawdopodobieństwo zarażenia się od zaszczepionego dziecka jest znikome. Jednak siedzi mi to w głowie.
reklama
A jutro mamy pierwszy dzień w żłobku. Stresuje się ogromnie czy będę wstanie tego mojego maluszka zostawiać. Obok mojej miejscowości otworzyli nowy żłobek finansowany z funduszy europejskich. Złożyliśmy papiery ,chociaż szansę były marne bo rekrutacja na całą gmine więc dzieciaczków sporo. A w poniedziałek dostałam info że się zakwalifikował. Cieszę się że będzie miał kontakt z rówieśnikami a na początek będzie zostawał 2h dziennie.