Ja zamowilam takie. Jeszcze nie wiem czy będą okej czy odeślę. Mam nadzieję, że będą się zginacO wlasnie tez mialam pytac o buty !!! Z czego macie kupione? Potrzebuje szybko to ogarnąć
reklama
G
gość _199
Gość
Nie mam instaPolecam na insta fizjomommy i senso.baby_ robiły przegląd butów z ccc i daichman ostatnio
Maluszek001
Fanka BB :)
Ja zamówiłam buty geoxa na eobuwieO wlasnie tez mialam pytac o buty !!! Z czego macie kupione? Potrzebuje szybko to ogarnąć
BooooskieJa zamowilam takie. Jeszcze nie wiem czy będą okej czy odeślę. Mam nadzieję, że będą się zginac
Aaa slyszalam cos o tej firmie tez, że porządne. Dosc drogie ale widze ze da sie na promocji w sensownej cenie tez kupic.Ja zamówiłam buty geoxa na eobuwie
Jakies rady na co zwrocic uwage?
Michalina_25
Też musze kupić bo młody dzisiaj musiał w skarpetach po trawie chodzic kompletnie nie wiem jak sie za to zabrac
G
gość _199
Gość
Ja te ostatecznie wybralamTeż musze kupić bo młody dzisiaj musiał w skarpetach po trawie chodzic kompletnie nie wiem jak sie za to zabrac
Załączniki
Maluszek001
No ja trafiłam na zniżkę z 230 na 150zlAaa slyszalam cos o tej firmie tez, że porządne. Dosc drogie ale widze ze da sie na promocji w sensownej cenie tez kupic.
Jakies rady na co zwrocic uwage?
A co do rad, to pierwsze buty powinny się łatwo wyginać i mieć dużo miejsca na szerokość w palcach i te geoxy spełniają moje oczekiwania
Ostatnia edycja:
reklama
Maluszek001
Co ta moja córka dzisiaj odwaliła, to myslalam, że zawału dostanę
Tata jej wyciągnął wczoraj mój stary telefon, żeby sobie dziecko mogło klikać (tak wiem, super pomysł, żeby dać niemowlakowi telefon )
Młoda oczywiście zadowolona, bo włącza sobie sama aparat i cyka selfiaki
Więc dzisiaj ją zostawiłam na dosłownie pół minuty z tym telefonem, bo poszłam zalać sobie kawę
Wchodzę do pokoju a młoda telefon w ręce i drze się do niego. Nagle słyszę "halo, halo, jak masz na imię?" patrzę, a ta pierdoła zadzownila na numer alarmowy! Ja myslalam, że jak nie ma karty SIM to nie da się nigdzie zadzownic i z tego stresu szybko rozlaczylam to połączenie. A pewnie powinnam coś powiedzieć, że dziecko przez przypadek samo zadzwonilo
Stary juz zjebke dostał za głupi pomysł dania dziecku telefonu. I przygoda się skończyła, telefon schowany
Tata jej wyciągnął wczoraj mój stary telefon, żeby sobie dziecko mogło klikać (tak wiem, super pomysł, żeby dać niemowlakowi telefon )
Młoda oczywiście zadowolona, bo włącza sobie sama aparat i cyka selfiaki
Więc dzisiaj ją zostawiłam na dosłownie pół minuty z tym telefonem, bo poszłam zalać sobie kawę
Wchodzę do pokoju a młoda telefon w ręce i drze się do niego. Nagle słyszę "halo, halo, jak masz na imię?" patrzę, a ta pierdoła zadzownila na numer alarmowy! Ja myslalam, że jak nie ma karty SIM to nie da się nigdzie zadzownic i z tego stresu szybko rozlaczylam to połączenie. A pewnie powinnam coś powiedzieć, że dziecko przez przypadek samo zadzwonilo
Stary juz zjebke dostał za głupi pomysł dania dziecku telefonu. I przygoda się skończyła, telefon schowany