reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

O wlasnie tez mialam pytac o buty !!! Z czego macie kupione? Potrzebuje szybko to ogarnąć 😂
Ja zamowilam takie. Jeszcze nie wiem czy będą okej czy odeślę. Mam nadzieję, że będą się zginac

Załączniki

• Screenshot_20220323_192509_pl.eobuwie.eobuwieapp.jpg
    Screenshot_20220323_192509_pl.eobuwie.eobuwieapp.jpg
    182,2 KB · Wyświetleń: 76
reklama
Aaa slyszalam cos o tej firmie tez, że porządne. Dosc drogie ale widze ze da sie na promocji w sensownej cenie tez kupic.

Jakies rady na co zwrocic uwage?
No ja trafiłam na zniżkę z 230 na 150zl 🙂
A co do rad, to pierwsze buty powinny się łatwo wyginać i mieć dużo miejsca na szerokość w palcach 😃 i te geoxy spełniają moje oczekiwania 😃

Ostatnia edycja:
reklama
Co ta moja córka dzisiaj odwaliła, to myslalam, że zawału dostanę 🙈
Tata jej wyciągnął wczoraj mój stary telefon, żeby sobie dziecko mogło klikać (tak wiem, super pomysł, żeby dać niemowlakowi telefon 🤦‍♀️😅)
Młoda oczywiście zadowolona, bo włącza sobie sama aparat i cyka selfiaki 😅
Więc dzisiaj ją zostawiłam na dosłownie pół minuty z tym telefonem, bo poszłam zalać sobie kawę
Wchodzę do pokoju a młoda telefon w ręce i drze się do niego. Nagle słyszę "halo, halo, jak masz na imię?" 😳 patrzę, a ta pierdoła zadzownila na numer alarmowy! Ja myslalam, że jak nie ma karty SIM to nie da się nigdzie zadzownic 😳 i z tego stresu szybko rozlaczylam to połączenie. A pewnie powinnam coś powiedzieć, że dziecko przez przypadek samo zadzwonilo 😳
Stary juz zjebke dostał za głupi pomysł dania dziecku telefonu. I przygoda się skończyła, telefon schowany 😅

Do góry