Sylwia99
Fanka BB :)
Daj znać, moja nie chce w butach chodzićJa zamowilam takie. Jeszcze nie wiem czy będą okej czy odeślę. Mam nadzieję, że będą się zginac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daj znać, moja nie chce w butach chodzićJa zamowilam takie. Jeszcze nie wiem czy będą okej czy odeślę. Mam nadzieję, że będą się zginac
A jaki model dokladnie zamowilas? Kurcze online to ciezko sprawdzic czy sie wyginajaNo ja trafiłam na zniżkę z 230 na 150zl
A co do rad, to pierwsze buty powinny się łatwo wyginać i mieć dużo miejsca na szerokość w palcach i te geoxy spełniają moje oczekiwania
Dlatego zanim zamowilam to szukalam opini o nich geox tutim . Mam te ze zdjęcia(kupiłam je niestety o rozmiar za duże, a mniejsze nie były dostepne) i te pierwsze co tam są niżej.A jaki model dokladnie zamowilas? Kurcze online to ciezko sprawdzic czy sie wyginaja
Ja sobie użyczyłam insta koleżanki i ta fizjomomy poleca te właśnie co wkleiłam, a one tylko 70 zł kosztują, więc żal nie kupic.Aaa slyszalam cos o tej firmie tez, że porządne. Dosc drogie ale widze ze da sie na promocji w sensownej cenie tez kupic.
Jakies rady na co zwrocic uwage?
Mrugala ma piękne buty i dobreA jaki model dokladnie zamowilas? Kurcze online to ciezko sprawdzic czy sie wyginaja
Geox, kupiłam w factory, mają mega ceny tam, nasze kosztowały 110zlO wlasnie tez mialam pytac o buty !!! Z czego macie kupione? Potrzebuje szybko to ogarnąć
Też lubimy dla starszakaMrugala ma piękne buty i dobre
Tylko ta cenaTeż lubimy dla starszaka
No naprawdę poraza. Kupowałam w sobotę to 220 zł :/ Tylko półki co stopy ma zdrowe nic się nie dzieje, a mąż, dziadkowie, moja mama, brat płaskostopie. Płaska stopa to niszczenie kolan, bioder, miednicy, kręgosłupa..tak sobie to tłumacze i młody nosi droższe buty niż ja.Tylko ta cena
Ja to jak miałam kupic dla starszej tylko buty to nie miałam problemu jakos takale jak pomyślę, że dla 2ki takie drogie to mi się płakać chce baska tez droższe buty niż ja nosi ale zimowe mrugaly chyba najlepsze jakie miala. Nic nie przepuszczały zawsze cieplutkie nogi ogolnie moja baska lepiej chodiz ubrana niż ja no ale cóż dla matki juz nic nie starczaNo naprawdę poraza. Kupowałam w sobotę to 220 zł :/ Tylko półki co stopy ma zdrowe nic się nie dzieje, a mąż, dziadkowie, moja mama, brat płaskostopie. Płaska stopa to niszczenie kolan, bioder, miednicy, kręgosłupa..tak sobie to tłumacze i młody nosi droższe buty niż ja.