reklama
Maluszek001
Fanka BB :)
Na mnie też się ludzie patrzyli jak na wariatkeOj tak kocham taka pogodejak mnie dzisiaj tesciowa zobaczyła bez czapeczki Hania, ojjojo
przeciez inne dzieci maja
No tak mają i zimowe czapki i zimowe śpiwory i kurtki. My to już wakajki czujemy

Ostatnia edycja:
Nooo ja szlam a patrze moja siostra idzie. Riki czapka gruba i taka plachta od wozka na nogiNa mnie też się ludzie patrzyli jak na wariatkea mi to aż się słabo robilo, jak widziałam te inne dzieci tak grubo ubrane
![]()

G
gość _199
Gość
Ja tam jeszcze czapkę ubieram, dla mnie za zimno żeby bez czapki chodzil
Maluszek001
Mi ogólnie jest wiecznie zimno. Śpię w dresach i przykryta kołdrą pod sama głowęNooo ja szlam a patrze moja siostra idzie. Riki czapka gruba i taka plachta od wozka na nogitakze każdy odczuwa inaczej temperaturę
z reszta mój ojciec jak przychodzi do mnie to zawsze się pyta czy hani nie zimno bo gole nogi
![]()

Więc jak ja już nie potrzebuje czapki, to ona z pewnością też nie

marta18691
Ja czapkę też ubieram ale jak było tak ciepło to tylko body na krótki i cienki sweter na zamekJa tam jeszcze czapkę ubieram, dla mnie za zimno żeby bez czapki chodzil

W dzień jak słoneczko grzeje bez przesady cieplo. Pewnie ty też masz czapkę co? :=)Ja tam jeszcze czapkę ubieram, dla mnie za zimno żeby bez czapki chodzil
G
gość _199
Gość
Nie, ale ja w grudniu nie noszę czapki, więc słabym jestem przykładem. Stary chodzi jeszcze w czapce i kalesonachW dzień jak słoneczko grzeje bez przesady cieplo. Pewnie ty też masz czapkę co? :=)

Hahaha. Nie no pewnie nie będzie mu zimno. Ja też ubralam hani czapkę po 17 bo słońce zaszło i zimno. Ale trochę jak grzeje słońce to grzech nie skorzystaćNie, ale ja w grudniu nie noszę czapki, więc słabym jestem przykładem. Stary chodzi jeszcze w czapce i kalesonachmłody jest łysy i mi się wydaje że mu zimna w głowę haha

reklama
Ja tam jeszcze noszę czapkę i rękawiczki, bo w głowę i ręce zimnoMy teraz 2-3 razy dziennie wychodzimy na spacerek ☺ dzisiaj łącznie 4 godziny spacerowalysmyjak ja lubię taką pogodę! I w końcu bez czapek
![]()

Załączniki