reklama
Maluszek001
Fanka BB :)
Na mnie też się ludzie patrzyli jak na wariatke a mi to aż się słabo robilo, jak widziałam te inne dzieci tak grubo ubraneOj tak kocham taka pogode jak mnie dzisiaj tesciowa zobaczyła bez czapeczki Hania, ojjojo przeciez inne dzieci maja No tak mają i zimowe czapki i zimowe śpiwory i kurtki. My to już wakajki czujemy
Ostatnia edycja:
Nooo ja szlam a patrze moja siostra idzie. Riki czapka gruba i taka plachta od wozka na nogi takze każdy odczuwa inaczej temperaturę z reszta mój ojciec jak przychodzi do mnie to zawsze się pyta czy hani nie zimno bo gole nogiNa mnie też się ludzie patrzyli jak na wariatke a mi to aż się słabo robilo, jak widziałam te inne dzieci tak grubo ubrane
G
gość _199
Gość
Ja tam jeszcze czapkę ubieram, dla mnie za zimno żeby bez czapki chodzil
Maluszek001
Mi ogólnie jest wiecznie zimno. Śpię w dresach i przykryta kołdrą pod sama głowę a stary wiecznie odkryty i w samych majtach i widzę, że młoda woli być też lżej ubrana w nocy jak ją kołdrą przykryje, to zaraz się odkrywa. W domu biega zazwyczaj bez gaci i jest cieplutka.Nooo ja szlam a patrze moja siostra idzie. Riki czapka gruba i taka plachta od wozka na nogi takze każdy odczuwa inaczej temperaturę z reszta mój ojciec jak przychodzi do mnie to zawsze się pyta czy hani nie zimno bo gole nogi
Więc jak ja już nie potrzebuje czapki, to ona z pewnością też nie
marta18691
Ja czapkę też ubieram ale jak było tak ciepło to tylko body na krótki i cienki sweter na zamekJa tam jeszcze czapkę ubieram, dla mnie za zimno żeby bez czapki chodzil
W dzień jak słoneczko grzeje bez przesady cieplo. Pewnie ty też masz czapkę co? :=)Ja tam jeszcze czapkę ubieram, dla mnie za zimno żeby bez czapki chodzil
G
gość _199
Gość
Nie, ale ja w grudniu nie noszę czapki, więc słabym jestem przykładem. Stary chodzi jeszcze w czapce i kalesonach młody jest łysy i mi się wydaje że mu zimna w głowę hahaW dzień jak słoneczko grzeje bez przesady cieplo. Pewnie ty też masz czapkę co? :=)
Hahaha. Nie no pewnie nie będzie mu zimno. Ja też ubralam hani czapkę po 17 bo słońce zaszło i zimno. Ale trochę jak grzeje słońce to grzech nie skorzystać ale każdy ma inne podejście oczywiście. U basi w przedszkolu widać najbardziej jak dzieci różnie są ubraneNie, ale ja w grudniu nie noszę czapki, więc słabym jestem przykładem. Stary chodzi jeszcze w czapce i kalesonach młody jest łysy i mi się wydaje że mu zimna w głowę haha
reklama
Ja tam jeszcze noszę czapkę i rękawiczki, bo w głowę i ręce zimno nad czapką ubolewam, bo uwielbiam czapki, więc sama będę nosić najdłużej jak się da, ale dziecku zakładać te wszystkie elementy ubioru zimowego już niekoniecznie lubię, no i widzę, że jemu nie jest zimno tak jak mi. Już wczoraj dostał czapę z daszkiem do stylówki Śmiesznie wygląda jak matka w czapce i rękawiczkach a dziecko bez kurtki, ale ja tam mam wywaloneMy teraz 2-3 razy dziennie wychodzimy na spacerek ☺ dzisiaj łącznie 4 godziny spacerowalysmy jak ja lubię taką pogodę! I w końcu bez czapek
Załączniki