reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

🥰

Załączniki

• IMG_20220322_133204476_HDR.jpg
    IMG_20220322_133204476_HDR.jpg
    2,7 MB · Wyświetleń: 84
  • IMG_20220321_141432447_HDR.jpg
    IMG_20220321_141432447_HDR.jpg
    2,9 MB · Wyświetleń: 88
  • IMG_20220315_140458388_HDR.jpg
    IMG_20220315_140458388_HDR.jpg
    3,2 MB · Wyświetleń: 83
  • IMG_20220317_073647642_HDR.jpg
    IMG_20220317_073647642_HDR.jpg
    3,1 MB · Wyświetleń: 80
  • IMG_20220317_073638372_HDR.jpg
    IMG_20220317_073638372_HDR.jpg
    3,5 MB · Wyświetleń: 80
reklama
Oj tak kocham taka pogode ❤️❤️❤️ jak mnie dzisiaj tesciowa zobaczyła bez czapeczki Hania, ojjojo 😂😂przeciez inne dzieci maja 😂No tak mają i zimowe czapki i zimowe śpiwory i kurtki. My to już wakajki czujemy
Na mnie też się ludzie patrzyli jak na wariatke 🤣 a mi to aż się słabo robilo, jak widziałam te inne dzieci tak grubo ubrane 🙈

Ostatnia edycja:
Na mnie też się ludzie patrzyli jak na wariatke 🤣 a mi to aż się słabo robilo, jak widziałam te inne dzieci tak grubo ubrane 🙈
Nooo ja szlam a patrze moja siostra idzie. Riki czapka gruba i taka plachta od wozka na nogi 😂😂 takze każdy odczuwa inaczej temperaturę 😂z reszta mój ojciec jak przychodzi do mnie to zawsze się pyta czy hani nie zimno bo gole nogi 😂😂

Nooo ja szlam a patrze moja siostra idzie. Riki czapka gruba i taka plachta od wozka na nogi 😂😂 takze każdy odczuwa inaczej temperaturę 😂z reszta mój ojciec jak przychodzi do mnie to zawsze się pyta czy hani nie zimno bo gole nogi 😂😂
Mi ogólnie jest wiecznie zimno. Śpię w dresach i przykryta kołdrą pod sama głowę 🤣 a stary wiecznie odkryty i w samych majtach 🤣 i widzę, że młoda woli być też lżej ubrana 😉 w nocy jak ją kołdrą przykryje, to zaraz się odkrywa. W domu biega zazwyczaj bez gaci i jest cieplutka.
Więc jak ja już nie potrzebuje czapki, to ona z pewnością też nie 😅

Nie, ale ja w grudniu nie noszę czapki, więc słabym jestem przykładem. Stary chodzi jeszcze w czapce i kalesonach 🤣 młody jest łysy i mi się wydaje że mu zimna w głowę haha
Hahaha. Nie no pewnie nie będzie mu zimno. Ja też ubralam hani czapkę po 17 bo słońce zaszło i zimno. Ale trochę jak grzeje słońce to grzech nie skorzystać 😁 ale każdy ma inne podejście oczywiście. U basi w przedszkolu widać najbardziej jak dzieci różnie są ubrane😁

reklama
My teraz 2-3 razy dziennie wychodzimy na spacerek ☺ dzisiaj łącznie 4 godziny spacerowalysmy 😃 jak ja lubię taką pogodę! I w końcu bez czapek 😃
Ja tam jeszcze noszę czapkę i rękawiczki, bo w głowę i ręce zimno 😁 nad czapką ubolewam, bo uwielbiam czapki, więc sama będę nosić najdłużej jak się da, ale dziecku zakładać te wszystkie elementy ubioru zimowego już niekoniecznie lubię, no i widzę, że jemu nie jest zimno tak jak mi. Już wczoraj dostał czapę z daszkiem do stylówki😁 Śmiesznie wygląda jak matka w czapce i rękawiczkach a dziecko bez kurtki, ale ja tam mam wywalone 😂

Załączniki

• Screenshot_2022-03-23-09-12-16-230_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2022-03-23-09-12-16-230_com.miui.gallery.jpg
    288,2 KB · Wyświetleń: 85
Do góry