reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ja tam jeszcze noszę czapkę i rękawiczki, bo w głowę i ręce zimno 😁 nad czapką ubolewam, bo uwielbiam czapki, więc sama będę nosić najdłużej jak się da, ale dziecku zakładać te wszystkie elementy ubioru zimowego już niekoniecznie lubię, no i widzę, że jemu nie jest zimno tak jak mi. Już wczoraj dostał czapę z daszkiem do stylówki😁 Śmiesznie wygląda jak matka w czapce i rękawiczkach a dziecko bez kurtki, ale ja tam mam wywalone 😂
Hahaha boski Czaruś. Ekstra wygląda w tej czapce 😁😁😁

reklama
Hahaha. Nie no pewnie nie będzie mu zimno. Ja też ubralam hani czapkę po 17 bo słońce zaszło i zimno. Ale trochę jak grzeje słońce to grzech nie skorzystać 😁 ale każdy ma inne podejście oczywiście. U basi w przedszkolu widać najbardziej jak dzieci różnie są ubrane😁
No ja właśnie nie wiem jak go ubierać, moja mama wiadomo ze czapka I szalik najlepiej, a stary to jest taki zmarzluch, że on wczoraj wieczorem go w śpiwór i I kocyk ubrał, a młody się tak wściekł, bo mu za ciepło było że godzinę ponad płakał 🤣

Nooo ja szlam a patrze moja siostra idzie. Riki czapka gruba i taka plachta od wozka na nogi 😂😂 takze każdy odczuwa inaczej temperaturę 😂z reszta mój ojciec jak przychodzi do mnie to zawsze się pyta czy hani nie zimno bo gole nogi 😂😂
Te gołe nogi to chyba wszystkich dziadków, czy ludzi starszego pokolenia tak kłują w oczy, bo moi rodzice to samo 🙈 Chociaż jak byliśmy już blisko schroniska w górach i tak porządnie wiało, to jakaś młoda babeczka się pytała, czy mu zimno nie jest 😂 Ja myślę, że nawet jak mu było zimno w nóżki, czy rączki (bo kark ciepły, ciałko grzało się od taty), to kolejna warstwa odzieży w takiej sytuacji nic by nie zmieniła, mi też było zimno. W drugą stronę założyłam mu na nóżki dodatkowo moje grube skarpety, a ostatecznie i tak miał zimne stópki, po spacerze też nieraz ma zimne i nie narzeka 😁 Ja tam zawsze się boję, żeby nie przegrzać 😂

reklama
Do góry