reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
No naprawdę poraza. Kupowałam w sobotę to 220 zł :/ Tylko półki co stopy ma zdrowe nic się nie dzieje, a mąż, dziadkowie, moja mama, brat płaskostopie. Płaska stopa to niszczenie kolan, bioder, miednicy, kręgosłupa..tak sobie to tłumacze i młody nosi droższe buty niż ja.
Ja to nosiłam buty chyva po wszystkich, kuzynkach, siostrze itp i stopy mam zdrowe. Ogólnie u mnie wszyscy bez płaskostopia a każdy nosił po sobie. Może jakieś uwarunkowania genetyczne temu sprzyjają

Ja to nosiłam buty chyva po wszystkich, kuzynkach, siostrze itp i stopy mam zdrowe. Ogólnie u mnie wszyscy bez płaskostopia a każdy nosił po sobie. Może jakieś uwarunkowania genetyczne temu sprzyjają
Też mi się tak wydaje, bo ja mam stopy ok, a buty byle jakie nosiłam. A mam jedną nogę krótsza od drugiej to itak szukam butami i mam wiecznie dziury w nich

Zdecydowanie genetyka sprzyja i mam nadzieję że przy takim nie obciążeniu uda mi się chłopaków uchronić.

Ja to jak miałam kupic dla starszej tylko buty to nie miałam problemu jakos tak😥😂ale jak pomyślę, że dla 2ki takie drogie to mi się płakać chce 😂😂 baska tez droższe buty niż ja nosi 😂😂 ale zimowe mrugaly chyba najlepsze jakie miala. Nic nie przepuszczały zawsze cieplutkie nogi😁 ogolnie moja baska lepiej chodiz ubrana niż ja😂😂😂😂 no ale cóż dla matki juz nic nie starcza 😂😂
No jakoś tak jest, że na dzieci mniej szkoda.p ja na szczęście poza okresem randkowym nigdy nie lubiłam się stroić :p aczkolwiek buty to moja słabość :D

Dziewczyny a jak wybierałyście rozmiar? Powiedzmy, że moja córka ma stopę długości +/- 13cm (zaznaczam, że plus minus bo ten troll cały czas się rusza). Na geox widze taką rozmiarówke, czy powinnam zamówić 21 czy 22? 🧐

Załączniki

• rozmiar.PNG
    rozmiar.PNG
    14,3 KB · Wyświetleń: 53
I jakie wzięłaś ? Bo ja czytałam, że nawet 0,5-1 cm może być luzu:)
Ja tutaj wyczytalam zeby zostawic zapas tak ok 0,7cm na etapie pierwszych kroczków, im dziecko lepiej chodzi tym wiecej mozna zostawic (nawet do 1,2). Ale zrobimy tak ze jutro skoczymy do ccc i tam kupie cos nie az tak drogiego i zobaczymy gdzie nas to zaprowadzi 😁 Duzo moich znajomych wlasnie wtopiło z pierwszymi drogimi butami, wiec my pierwsze przetestujemy nie za fortune.

reklama
Ja tutaj wyczytalam zeby zostawic zapas tak ok 0,7cm na etapie pierwszych kroczków, im dziecko lepiej chodzi tym wiecej mozna zostawic (nawet do 1,2). Ale zrobimy tak ze jutro skoczymy do ccc i tam kupie cos nie az tak drogiego i zobaczymy gdzie nas to zaprowadzi 😁 Duzo moich znajomych wlasnie wtopiło z pierwszymi drogimi butami, wiec my pierwsze przetestujemy nie za fortune.

Ja jak bylam w CCC to nic nie było fajnego 😔 wszystko twarde jak nie wiem co. Jedyne które brałam pod uwagę kosztowały 140 zl... Więc już wolałam zamówić te geoxy 😌

Do góry