reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Odzywam się z pola walki !:D dzis ostatnie malowanko, wnoszenie mebli i sprzątanie. Narazie tylko pokoj i kuchnia ale zyjac przez 2 tygodnie na 20m2 we 3 osoby to i tak dla mnie duzo;D moje ciało ogatnelo zmeczenie psychiczne i fizyczne. Zasuwamy ze starym od 6 rano do 21 dzielac aie w miedzy czasie opieka nad chorą młodą !! Za tydzień q piątek do pracy a ja ledwo zyje :D
A poza tym to dzis pierwszy spacer os tygodnia na tym pięknym słońcu. Mloda jeszcze ma gila i lekko pokasłuje ale nie odpuszczę dzis tej pogody;D

Odzywam się z pola walki !:D dzis ostatnie malowanko, wnoszenie mebli i sprzątanie. Narazie tylko pokoj i kuchnia ale zyjac przez 2 tygodnie na 20m2 we 3 osoby to i tak dla mnie duzo;D moje ciało ogatnelo zmeczenie psychiczne i fizyczne. Zasuwamy ze starym od 6 rano do 21 dzielac aie w miedzy czasie opieka nad chorą młodą !! Za tydzień q piątek do pracy a ja ledwo zyje :D
A poza tym to dzis pierwszy spacer os tygodnia na tym pięknym słońcu. Mloda jeszcze ma gila i lekko pokasłuje ale nie odpuszczę dzis tej pogody;D
To super ❤️

reklama
My teraz 2-3 razy dziennie wychodzimy na spacerek ☺ dzisiaj łącznie 4 godziny spacerowalysmy 😃 jak ja lubię taką pogodę! I w końcu bez czapek 😃
Oj tak kocham taka pogode ❤️❤️❤️ jak mnie dzisiaj tesciowa zobaczyła bez czapeczki Hania, ojjojo 😂😂przeciez inne dzieci maja 😂No tak mają i zimowe czapki i zimowe śpiwory i kurtki. My to już wakajki czujemy

Załączniki

• IMG_20220322_134849.jpg
    IMG_20220322_134849.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 91
Do góry