marta18691
Fanka BB :)
Haha już już miałam 32a narzeka Ta co będzie miała dopiero 30stara nie jest ja też się nie czuje jakoś staroJa w tym roku 34
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha już już miałam 32a narzeka Ta co będzie miała dopiero 30stara nie jest ja też się nie czuje jakoś staroJa w tym roku 34
Oj ciekawe czy się pogorszy no z żłobkami tak jest dzieci się wszędzie zaraza3 dni w zlobku i mloda zatkany nos i mega maruda ;/ albo rozwija nam się infekcja albo ida zeby bo slini sie na potęgę;%
Ja to już żałobę za młodością mam odkąd z przodu jest dwójkaDzisiaj bylam na usg piersi, wszystko okej. Zrobilam sobie sama prezent na 30te urodziny nie mogę uwierzyć, że już jestem taka,, stara,, tzn jeszcxe 3 dni jestem mloda bozee pamiętam swoje 18 naste urodziny
ja w kwietniu 27 i ostatnie lata mi tak minęły, ze czasami muszę się zastanowić ile mamJa to już żałobę za młodością mam odkąd z przodu jest dwójka
Ja sobie kupilam dzis świeczki 29 takze tegoja w kwietniu 27 i ostatnie lata mi tak minęły, ze czasami muszę się zastanowić ile mam
Ty to młoda dupkaTo ja się nie odzywam co do wieku w grudniu 23
Niby tylko dwa lata nas dzieli, ale jednak to kupa czasu.To ja się nie odzywam co do wieku w grudniu 23
Zaczęłam od 3 tygodni chodzić znowu na siłownię. Kilka kg mi wróciło, cel na kwiecień to zwiększyć masę mięśniową mimo, że nocki ostatnio słabe, powiem wam że jednak trochę ruchu dodaje życia
A młody ciągle bierze z przedpokoju swoje buty i przynosi żeby mu ubrać i z nim wyjść non stop, co pół godziny stoi przy drzwiach wyjściowych i puka