reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
To ja się nie odzywam co do wieku 😂 w grudniu 23 😁
Niby tylko dwa lata nas dzieli, ale jednak to kupa czasu.
Mija ten czas nieubłagalnie, dobija mnie że ta młodość się już skończyła i teraz tylko obowiązki 😭 pamiętam jak przed 20stymi urodzinami zrobiłam listę 10 szalonych rzeczy, które muszę zrobić haha.

Zaczęłam od 3 tygodni chodzić znowu na siłownię. Kilka kg mi wróciło, cel na kwiecień to zwiększyć masę mięśniową :D :D mimo, że nocki ostatnio słabe, powiem wam że jednak trochę ruchu dodaje życia 🙈
A młody ciągle bierze z przedpokoju swoje buty i przynosi żeby mu ubrać i z nim wyjść 😂 non stop, co pół godziny 😂 stoi przy drzwiach wyjściowych i puka 🤭

reklama
Hehe dobre 🤭ciepłej będzie to i spacery fajne będą 😁
Zaczęłam od 3 tygodni chodzić znowu na siłownię. Kilka kg mi wróciło, cel na kwiecień to zwiększyć masę mięśniową :D :D mimo, że nocki ostatnio słabe, powiem wam że jednak trochę ruchu dodaje życia 🙈
A młody ciągle bierze z przedpokoju swoje buty i przynosi żeby mu ubrać i z nim wyjść 😂 non stop, co pół godziny 😂 stoi przy drzwiach wyjściowych i puka 🤭

Do góry