Mój z butami robi tak samo. Nosi za mnąZaczęłam od 3 tygodni chodzić znowu na siłownię. Kilka kg mi wróciło, cel na kwiecień to zwiększyć masę mięśniową mimo, że nocki ostatnio słabe, powiem wam że jednak trochę ruchu dodaje życia
A młody ciągle bierze z przedpokoju swoje buty i przynosi żeby mu ubrać i z nim wyjść non stop, co pół godziny stoi przy drzwiach wyjściowych i puka
reklama
Ojj bidulka. A co mlodej? Ja siostre spotkałam dziś na mieście jak wracała z apteki bo miala wizyte domowa jej młody znowu zapalenie oskrzeli takze masakra.U nas po 4 dniach żłobka pierwsza żłobkowa choroba ;/ wiec xaly przyszly tydzuen mala siedzi w domu.
marta18691
Fanka BB :)
A mój ma ropne oczka widać przewiało gdzieś goOjj bidulka. A co mlodej? Ja siostre spotkałam dziś na mieście jak wracała z apteki bo miala wizyte domowa jej młody znowu zapalenie oskrzeli takze masakra.
Mloda katar, kaszel i zawalone gardlo. Narazie slabo jje, duzo marudzi i gile lecą litrami;p ale dzis po wizycie osluchowo jest ok więc krople do nosa, wykrztusić i tydzien wolnego od żłobka. ;pOjj bidulka. A co mlodej? Ja siostre spotkałam dziś na mieście jak wracała z apteki bo miala wizyte domowa jej młody znowu zapalenie oskrzeli takze masakra.
marta18691
Oj to nie fajnie a mój dziś rano oko miał czerwone pod i na powiece i ogólnie ropa leci mu byłam u pediatry szybko jeszcze się wcisl i krople z antybiotykiem mamy i 2krpole łagodzące ale też 2na dole 1juz się przebijaMloda katar, kaszel i zawalone gardlo. Narazie slabo jje, duzo marudzi i gile lecą litrami;p ale dzis po wizycie osluchowo jest ok więc krople do nosa, wykrztusić i tydzien wolnego od żłobka. ;p
Boże u nas bylo to samo… trzy dni chodzila, a pozniej tydzien chorowala A ja dwa tygodnie !!! Dopiero dochodze do siebie i to serio jakis straszny syf - zatoki mialam tak rozwalone ze az ucisk na twarzy czulam. Gardlo to samo. Az jestem zaskoczona ze mnie tak dlugo trzymalo, mimo, ze corka po tygodniu zdrowa. W tym tygodniu mloda chodzila caly tydzien, wczoraj znowu pojawil sie mokry nosek wiec od razu: inhalacja, krople do nosa itd. zobaczymy co sie uda zrobic.Mloda katar, kaszel i zawalone gardlo. Narazie slabo jje, duzo marudzi i gile lecą litrami;p ale dzis po wizycie osluchowo jest ok więc krople do nosa, wykrztusić i tydzien wolnego od żłobka. ;p
No u mnie mala po 2 dniach juz lepiej za to ja ledwo zywa ;D gardlo, zatoki wlasnie i katar.... nie wiem kiedy my wyjdziemy z tych przeziebienBoże u nas bylo to samo… trzy dni chodzila, a pozniej tydzien chorowala A ja dwa tygodnie !!! Dopiero dochodze do siebie i to serio jakis straszny syf - zatoki mialam tak rozwalone ze az ucisk na twarzy czulam. Gardlo to samo. Az jestem zaskoczona ze mnie tak dlugo trzymalo, mimo, ze corka po tygodniu zdrowa. W tym tygodniu mloda chodzila caly tydzien, wczoraj znowu pojawil sie mokry nosek wiec od razu: inhalacja, krople do nosa itd. zobaczymy co sie uda zrobic.
reklama
Sylwia99
Przykro mi to mówić, ale teraz wirus panuje. Mojej siostry dzieci najpierw jeden gorączka, wymioty. A teraz córka jej rano wymiotowała. A z trzecim dzieckiem jest w szpitalu, bo ma plamice.U mnie basia wymiotowała o 5 rano. Mam nadzieje, ze to zamówione KFC wczoraj dla dzieciaków a nie jelitowka,