G
gość _199
Gość
U nas to samo, czy pójdzie o 18 czy o 22 spać to i tak wstaje o 5-6jak Wy to robicie, ze dzieci Wam spia do 7-8, moj wstaje 5-6 i nic nie moze tego zmienic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas to samo, czy pójdzie o 18 czy o 22 spać to i tak wstaje o 5-6jak Wy to robicie, ze dzieci Wam spia do 7-8, moj wstaje 5-6 i nic nie moze tego zmienic
Mój około 7dziennie się budzijak Wy to robicie, ze dzieci Wam spia do 7-8, moj wstaje 5-6 i nic nie moze tego zmienic
Spoko moja tez wstaje o 5,6 ;D chodzi spac o 21 i ma milion pobudek q nocy;pjak Wy to robicie, ze dzieci Wam spia do 7-8, moj wstaje 5-6 i nic nie moze tego zmienic
Jeszcze z miesiąc temu spała do 9 teraz coś jej się przestawilo i wstaje właśnie między 7-8. Tylko niestety śpi z nami w łóżku i w dzień ma nadal dwie drzemkijak Wy to robicie, ze dzieci Wam spia do 7-8, moj wstaje 5-6 i nic nie moze tego zmienic
Ja małego przedstawiłam na 1drzemke bo potem spać późno by chodził a ja też chcę dla siebie mieć czasJeszcze z miesiąc temu spała do 9 teraz coś jej się przestawilo i wstaje właśnie między 7-8. Tylko niestety śpi z nami w łóżku i w dzień ma nadal dwie drzemki
Jak maly w zlobku po pierwszym dniu?Ja się pewnie w żłobu od dziecka zaraziłam jakiego
Ja małego musiałam przestawić bo 2drzemki za dużo potem nie chciał spaćJa też już raz staram się kłaść. Chyba, że wstanie koło 6, to może się zdarzyć, że dwa spania są. Ale większość to jedno spanie od 2,5 do 3 godzin. Wieczorem idzie spać między 20 a 21:30. W nocy pobudka jedna albo dwie. Rano wstaje różnie. Czasami tatusia żegna przed 6 do pracy. Ale zazwyczaj wstaje 6:30-8. U nas śniadanie jest między 8:30 a 10.