My kupiliśmy Geoxa i są super. A długo szukaliśmy bo Młody ma wysokie podbicie i żadne mu nie wchodziły na stopkę a te są rewelacyjneA tak z innej beczki. Macie jakieś sprawdzone buty na wiosnę dla dzieciakoe ? Mloda w domu śmiga przy meblach ale buty na wiosnę juz misze wybierać pod tym kątem ze bedzie chodzić. Myslalam cos z Bartka albo Geoxa ale kompletnie nie wiem co wybrać
reklama
rosenberg
Fanka BB :)
Gdzie kupowaliscie?My kupiliśmy Geoxa i są super. A długo szukaliśmy bo Młody ma wysokie podbicie i żadne mu nie wchodziły na stopkę a te są rewelacyjne
Wiecie co z tymi fotelikami to mam już serio ochotę plakac pojechałam już na pewniaka kupuje joie, no i Pan mi montuje a on dybocze jak dziwk*** na wietrze mam mega głębokie siedzenia w aucie... Cybex tez nie pasuje chociaz na stronach producenta oczywiście do mojego auta pasuja te foteliki. Wkurzyłam się i już mam w dupie musialam się wygadać
Futura Park.Gdzie kupowaliscie?
sandra0777
sa takie styropianowe stabilizatory pod baze, zeby fotelik dobrze ustawic-mozesz sprobowacWiecie co z tymi fotelikami to mam już serio ochotę plakac pojechałam już na pewniaka kupuje joie, no i Pan mi montuje a on dybocze jak dziwk*** na wietrze mam mega głębokie siedzenia w aucie... Cybex tez nie pasuje chociaz na stronach producenta oczywiście do mojego auta pasuja te foteliki. Wkurzyłam się i już mam w dupie musialam się wygadać
A tak z innej beczki. Macie jakieś sprawdzone buty na wiosnę dla dzieciakoe ? Mloda w domu śmiga przy meblach ale buty na wiosnę juz misze wybierać pod tym kątem ze bedzie chodzić. Myslalam cos z Bartka albo Geoxa ale kompletnie nie wiem co wybrać
sandra0777
dzisiaj na eobuwie duzo z Geoxa z kodem man jest 30% taniejsa takie styropianowe stabilizatory pod baze, zeby fotelik dobrze ustawic-mozesz sprobowac
sandra0777
My mamy tego Cybexa i bardzo go lubimy-mlody tez nie marudziTen joie jakiś taki mały mi się wydaje. I tak go chyba wezme, jeszxze myślę nad cybex sirona
G
gość _199
Gość
Ech dziewczyny mnie dopadła w nocy jelitowka, wymiotuje jak kot, dalej niż widzę. Mały wstał o 5 rano w dodatku i tak ogląda ciągle bajki. Nie mam siły na nic, mam nadzieje ze to przejdzie. Choroba mamy jest chyba grożą niż choroba dziecka ( oczywiscie niegroźna)
sandra0777
Dziewczyny, co dajecie teraz dzieciom na sniadanko? Moj nagle sie zbuntowal i nic nie chce-chleba, parowki, kaszki, owsianki, ryzu na mleku, omleta, jajka, nalesnikow, twarozka, jogurtu-doslownie wszystko jest na nie-wyciaga z buzi i wyrzuca A za pol godziny chodzi i mowi am am am
reklama
G
gość _199
Gość
U nas młody je śniadanie dopiero ok 9 bo wcześniej nie chce, nie wmuszam mu nawet..Dziewczyny, co dajecie teraz dzieciom na sniadanko? Moj nagle sie zbuntowal i nic nie chce-chleba, parowki, kaszki, owsianki, ryzu na mleku, omleta, jajka, nalesnikow, twarozka, jogurtu-doslownie wszystko jest na nie-wyciaga z buzi i wyrzuca A za pol godziny chodzi i mowi am am am