reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

A tak z innej beczki. Macie jakieś sprawdzone buty na wiosnę dla dzieciakoe ? Mloda w domu śmiga przy meblach ale buty na wiosnę juz misze wybierać pod tym kątem ze bedzie chodzić. Myslalam cos z Bartka albo Geoxa ale kompletnie nie wiem co wybrać
My kupiliśmy Geoxa i są super. A długo szukaliśmy bo Młody ma wysokie podbicie i żadne mu nie wchodziły na stopkę a te są rewelacyjne🙂

reklama
Wiecie co z tymi fotelikami to mam już serio ochotę plakac 😂 pojechałam już na pewniaka kupuje joie, no i Pan mi montuje a on dybocze jak dziwk*** na wietrze😂😂 mam mega głębokie siedzenia w aucie... Cybex tez nie pasuje chociaz na stronach producenta oczywiście do mojego auta pasuja te foteliki. Wkurzyłam się i już mam w dupie 😂 musialam się wygadać 😂

Wiecie co z tymi fotelikami to mam już serio ochotę plakac 😂 pojechałam już na pewniaka kupuje joie, no i Pan mi montuje a on dybocze jak dziwk*** na wietrze😂😂 mam mega głębokie siedzenia w aucie... Cybex tez nie pasuje chociaz na stronach producenta oczywiście do mojego auta pasuja te foteliki. Wkurzyłam się i już mam w dupie 😂 musialam się wygadać 😂
sa takie styropianowe stabilizatory pod baze, zeby fotelik dobrze ustawic-mozesz sprobowac
A tak z innej beczki. Macie jakieś sprawdzone buty na wiosnę dla dzieciakoe ? Mloda w domu śmiga przy meblach ale buty na wiosnę juz misze wybierać pod tym kątem ze bedzie chodzić. Myslalam cos z Bartka albo Geoxa ale kompletnie nie wiem co wybrać

Ech dziewczyny mnie dopadła w nocy jelitowka, wymiotuje jak kot, dalej niż widzę. Mały wstał o 5 rano w dodatku i tak ogląda ciągle bajki. Nie mam siły na nic, mam nadzieje ze to przejdzie. Choroba mamy jest chyba grożą niż choroba dziecka ( oczywiscie niegroźna)

Dziewczyny, co dajecie teraz dzieciom na sniadanko? Moj nagle sie zbuntowal i nic nie chce-chleba, parowki, kaszki, owsianki, ryzu na mleku, omleta, jajka, nalesnikow, twarozka, jogurtu-doslownie wszystko jest na nie-wyciaga z buzi i wyrzuca😥 A za pol godziny chodzi i mowi am am am

reklama
Dziewczyny, co dajecie teraz dzieciom na sniadanko? Moj nagle sie zbuntowal i nic nie chce-chleba, parowki, kaszki, owsianki, ryzu na mleku, omleta, jajka, nalesnikow, twarozka, jogurtu-doslownie wszystko jest na nie-wyciaga z buzi i wyrzuca😥 A za pol godziny chodzi i mowi am am am
U nas młody je śniadanie dopiero ok 9 bo wcześniej nie chce, nie wmuszam mu nawet..

Do góry