reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

U nas do pół roku spał w łóżeczku i było okej, a potem coś mu się odwidziało. Na nas bardzo źle to wpłynęło, z mojego związku to już nic nie zostało, od 19 muszę leżeć z dzieckiem w łóżku, nie ma mowy w ogóle o żadnym spędzaniu wspólnego czasu, nie mogę go samego zostawić bo spadnie...
A nie rozwazaliscie materaca na podłodze bez stelaża? I kamerki? Wtedy nie musiałabyś z nim leżeć

reklama
Wiesz co … rozumiem o czym mówisz. U nas tak bylo ze spaniem w lozeczku, i choc przed ciaza zapieralam sie ze mloda nie bedzie z nami spala, to do teraz mamy ją w łóżku. Ale ja tez nie mialam serca jej odkladac jak tak plakala. Kazde dziecko inne, i kazdy rodzic ma tez swoje granice. Rob jak czujesz, sama wiesz co dla Was najlepsze.
Ja to aż sama z siebie jestem dumna bo odkładam Hankę 😂 myslalam,ze jak zwykle wymięknę a tu szok😀 ale nad ranem już ja biorę i sie tulkamy i śpimy. I nad ranem już mam w lozku 4 osoby 😂😂 jestem połamana jak patyk 😂😂

U nas do pół roku spał w łóżeczku i było okej, a potem coś mu się odwidziało. Na nas bardzo źle to wpłynęło, z mojego związku to już nic nie zostało, od 19 muszę leżeć z dzieckiem w łóżku, nie ma mowy w ogóle o żadnym spędzaniu wspólnego czasu, nie mogę go samego zostawić bo spadnie...
Polecam nauczyć schodzenia tyłem z łóżka/kanapy ☺ moja teraz jak się obudzi na naszym łóżku, to sama schodzi i przychodzi 😉 tylko ostatnio schodzenie tyłem wydaje jej się już nudne... I skacze z kanapy przodem 🤦‍♀️ a mi to serce w gardle staje 🙈 a dla niej swietna zabawa... Potrafi tak kilka razy wejść i zeskoczyć 🤣

a na czym śpicie? Może można zamontować barierki? My mamy takie, ale to wchodzi tylko na klasyczne łóżko. Mamy dwie zamontowane, a z jednej strony łóżko dosuniete do ściany.

a na czym śpicie? Może można zamontować barierki? My mamy takie, ale to wchodzi tylko na klasyczne łóżko. Mamy dwie zamontowane, a z jednej strony łóżko dosuniete do ściany.

Szczerze mówiąc mi się już nie chce kombinować, wydawać pieniądze i patrzeć czy mu to spasuje, to i tak już niczego nie zmieni :/

reklama
Polecam nauczyć schodzenia tyłem z łóżka/kanapy ☺ moja teraz jak się obudzi na naszym łóżku, to sama schodzi i przychodzi 😉 tylko ostatnio schodzenie tyłem wydaje jej się już nudne... I skacze z kanapy przodem 🤦‍♀️ a mi to serce w gardle staje 🙈 a dla niej swietna zabawa... Potrafi tak kilka razy wejść i zeskoczyć 🤣
ło matko :D:D:D ale to chyba opcja na niższe łóżka/kanapy, bo jakby z naszego łóżka skoczyła to chyba by się zabiła :D

Do góry