Ja to od razuZmieniałyście mleko na 3? Stopniowo czy od razu?
reklama
tak , kupiłam ten joie 360, 9-18kg przedwczoraj nam przyszedł, ale nie miałam okazji jeszcze przetestować jeździe bo młoda chora. jutro przetestujemy, bo jedziemy do lekarza w domu ją wsadzilismy to wygląda dużo lepiej niż w kobyłce@Tola90 kupilas fotelik? Ja ciagle jadę jadę i dojechać nie mogę
Zmotywowałaś mnie jutro jadę i szukam duzo miejsca wam zajmie?tak , kupiłam ten joie 360, 9-18kg przedwczoraj nam przyszedł, ale nie miałam okazji jeszcze przetestować jeździe bo młoda chora. jutro przetestujemy, bo jedziemy do lekarza w domu ją wsadzilismy to wygląda dużo lepiej niż w kobyłce
marta18691
Fanka BB :)
Ja od razu bo miałam tylko trochę 2i piję ładnie tylko na noc 1 butelkęZmieniałyście mleko na 3? Stopniowo czy od razu?
Michalina_25
ja to się z tym kitram znowu zeby cos z brzuchem sie nie działo a z drugiej strony to juz duzy chlop, wszystko je to nie powinno mu nic bycJa to od razu
Ja tam pierwsze tez zmieniałam jak się skończyło poprostu. Myślę, że nie powinno byc problemuja to się z tym kitram znowu zeby cos z brzuchem sie nie działo a z drugiej strony to juz duzy chlop, wszystko je to nie powinno mu nic byc
Sylwia99
Ja teżJa to od razu
Dziewczyny pomóżcie. Za miesiąc wracam do pracy. Mam mozliwosc zapisać córkę do klubiku malucha lub zostawić ją z tesciowa gdzie placze jak tylko wchodzi do nich do domu.... tesciowa slabo chodzi na nogi i wiem ze jak mloda tam zostanie to napewno nie wyjdzie z nia na spacer i w razie dużego placzh nie będzie nosiła na rękach.... Ale w klubiku obawiam się że będzie bardzo chorować... co byście zrobiły na moim miejscu ?
reklama
Klubik, tesciowa zapasowa jak będzie chora. Najlepszy układDziewczyny pomóżcie. Za miesiąc wracam do pracy. Mam mozliwosc zapisać córkę do klubiku malucha lub zostawić ją z tesciowa gdzie placze jak tylko wchodzi do nich do domu.... tesciowa slabo chodzi na nogi i wiem ze jak mloda tam zostanie to napewno nie wyjdzie z nia na spacer i w razie dużego placzh nie będzie nosiła na rękach.... Ale w klubiku obawiam się że będzie bardzo chorować... co byście zrobiły na moim miejscu ?