rosenberg
Fanka BB :)
O kurcze. Jak znosi? Może dlatego tez gorzej śpi? Biedny.Alek jest chory już 3 tydzień, jak nigdy nie choruje to jak miał iść do żłobka, to nie potrafi się wykurować...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O kurcze. Jak znosi? Może dlatego tez gorzej śpi? Biedny.Alek jest chory już 3 tydzień, jak nigdy nie choruje to jak miał iść do żłobka, to nie potrafi się wykurować...
Nie no on zawsze źle spi hehe.O kurcze. Jak znosi? Może dlatego tez gorzej śpi? Biedny.
Inhalujesz? U nas ciagle katar przez zęby, teraz czuję, że Ida 4ki. Wilgotność jaka masz? Może za sucho poprostuNie no on zawsze źle spi hehe.
Katar ma i kaszel już trzeci tydzień, jak si3 tego pozbyć
Ja dostałam mopaMyslicie, że mój mąż wróci z limem z pracy ?
Nie mam pojęcia jaka wilgotnosc inhaluje go caly czas, psikami otrivinem, smaruje maścią majerankowa i jest tak samo jak było.Inhalujesz? U nas ciagle katar przez zęby, teraz czuję, że Ida 4ki. Wilgotność jaka masz? Może za sucho poprostu
Oj to nie fajnieAlek jest chory już 3 tydzień, jak nigdy nie choruje to jak miał iść do żłobka, to nie potrafi się wykurować...
Żebyś więcej sprzątałaJa dostałam mopa
Dwoma !Myslicie, że mój mąż wróci z limem z pracy ?
Najgorzej. Praktyczne prezenty spoko ale mop ? mam awersję bo mąż chciał mi kupić na któreś święta mop z wiadrem. A ja nie znoszę myć podłogi, no nic mnie tak w domu nie denerwuje jak mycie podłóg.Ja dostałam mopa