reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny pomóżcie. Za miesiąc wracam do pracy. Mam mozliwosc zapisać córkę do klubiku malucha lub zostawić ją z tesciowa gdzie placze jak tylko wchodzi do nich do domu.... tesciowa slabo chodzi na nogi i wiem ze jak mloda tam zostanie to napewno nie wyjdzie z nia na spacer i w razie dużego placzh nie będzie nosiła na rękach.... Ale w klubiku obawiam się że będzie bardzo chorować... co byście zrobiły na moim miejscu ?
ja bym raczej oddała do klubiku, nie powinna się tam nudzić a skoro teściowa słabo na nogi to ja bym się bała 😉

reklama
O takie cudo wyszło mojej zdolnej Basi 😀

Załączniki

• IMG_20220307_195421.jpg
    IMG_20220307_195421.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 75
Dziewczyny pomóżcie. Za miesiąc wracam do pracy. Mam mozliwosc zapisać córkę do klubiku malucha lub zostawić ją z tesciowa gdzie placze jak tylko wchodzi do nich do domu.... tesciowa slabo chodzi na nogi i wiem ze jak mloda tam zostanie to napewno nie wyjdzie z nia na spacer i w razie dużego placzh nie będzie nosiła na rękach.... Ale w klubiku obawiam się że będzie bardzo chorować... co byście zrobiły na moim miejscu ?
Ja bardziej do klubiku, zwłaszcza że z teściową chyba nie bardzo lubi zostawać 😉

Klubik babcia awaryjnie :)

Klubik i tylko Klubik. Idzie wiosna, może ni będzie tak źle z tym chorowaniem, a ile fajnych korzyści i możliwości rozwoju dla dziecka w śród innych maluchów. Spacery, zabawa, zajęcia na miarę możliwości maluchów, teściowa tego nie zrobi.

Klubik i tylko Klubik. Idzie wiosna, może ni będzie tak źle z tym chorowaniem, a ile fajnych korzyści i możliwości rozwoju dla dziecka w śród innych maluchów. Spacery, zabawa, zajęcia na miarę możliwości maluchów, teściowa tego nie zrobi.
Dzięki dziewczyny. Podbudowałyście mnie w tej decyzji! Wogole nie brałam pod uwagę od początk ze mala pojdzie do żłobka czy klubiku. Wyszlo to mocno spontanicznie i co lepsze jest akurat miejsce. Tez uważam że tesciowa jej nie da tyle korzyści tymbardziej ze nie wyjdą nawet na spacer. Ale z drugiej strony mała wydaje mi się jeszcze taka malutka ;p

reklama
Alek jest chory już 3 tydzień, jak nigdy nie choruje to jak miał iść do żłobka, to nie potrafi się wykurować...

Do góry