reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
zdaje sobie z tego sprawe, ale ja jestem dyrektorem i takiego stanowiska po prostu nie ma. Oddalam sprawe w rece prawnika i zobaczymy, bo to jest jawna dyskryminacja-zostalam ukarana za bycie mama. Tak dziala wielka korporacja i nie pierwszy raz to robi.
Daj znać jak sie sprawy potoczą. Rzeczywiscie to dyskryminacja … 😠

Kochana tak poprostu musiało być. Jesteś dobrym specjalista znajdziesz lepsza pracę! Odszkodowanie jakieś wyciągnij i utrzyj im noska. Za dyskryminację kobiet, matek. Zdrówka dla Was!
Ja sobie jakos rade dam, ale jestem rozczarowana, ze taka duza firma psuje sobie reputacje. Dzwonia do mnie pracownicy i niedowierzaja, bo dopoki pracowalam, to mnie szefowa bardzo cenila, a jak zaszlam w ciaze, to zmieszala z blotem. Raczej im tego nie daruje w imieniu wszystkich kobiet.
Ale w obliczu wojny na Ukrainie, to jest drobnostka.
Zdrowko troche nam sie poprawia cale szczescie.

Ja sobie jakos rade dam, ale jestem rozczarowana, ze taka duza firma psuje sobie reputacje. Dzwonia do mnie pracownicy i niedowierzaja, bo dopoki pracowalam, to mnie szefowa bardzo cenila, a jak zaszlam w ciaze, to zmieszala z blotem. Raczej im tego nie daruje w imieniu wszystkich kobiet.
No daj im popalić widocznie za mało po dupie dostali 🤭jak można tak robić dyskryminacja kobiet i dzieci ze je masz dosłownie 🙈a od czego dyrektorem byłaś?

Ja jak zaszłam w ciążę to szefowa przestała się do mnie odzywać. Wszystkie sprawy załatwiałam z kadrami... Nawet jak była kasa na święta, tylko trzeba było wniosek złożyć, nawet tego mi nie przesyłała. Od 5 lat nie mam z nią kontaktu w ogóle, a ona nadal gdy moją szefową, a ja nadal jestem zatrudniona.

Ja jak zaszłam w ciążę to szefowa przestała się do mnie odzywać. Wszystkie sprawy załatwiałam z kadrami... Nawet jak była kasa na święta, tylko trzeba było wniosek złożyć, nawet tego mi nie przesyłała. Od 5 lat nie mam z nią kontaktu w ogóle, a ona nadal gdy moją szefową, a ja nadal jestem zatrudniona.
To tak jak u mnie, zero kontaktu, jak wylądowałam w szpitalu to tylko pracownica mi powiedziała lepiej nie wracaj, bo szefowa jest wściekła..

reklama
Do góry