reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Laski
My Filipa w nosidło na plecy i jazda w sortowni 😂😂
Nie no, śmieje się, faktycznie tak zrobiłam ale tylko na kilka h, potem młody iu dziadków został. Zdecydowanie z małym dzidziusiem jest ciężko gdziekolwiek fizycznie się udzielać :(
A dja spokój Hankę uwiazac 😂 ona musi biegać chodzic, wejść w każdą dziurę 😂takze przy niej ciezko w domu cos zrobić 😂😂jakby to było pol roku temu to wozek i jazda 😁ale niestety. Pomijam fakt, że tylko jestem kierowca na dodatkowe zajęcia z basia więc ciagle gdzies..

reklama
A dja spokój Hankę uwiazac 😂 ona musi biegać chodzic, wejść w każdą dziurę 😂takze przy niej ciezko w domu cos zrobić 😂😂jakby to było pol roku temu to wozek i jazda 😁ale niestety. Pomijam fakt, że tylko jestem kierowca na dodatkowe zajęcia z basia więc ciagle gdzies..
Wiadomo. Życie toczy się dalej. Każdy robi co może. Jest git :) cieszę się że większość społeczeństwa chce pomóc i nie umywa rąk. Miło się na to patrzy. Taka polska ponad podziałami jak nikt na polityce się nie skupia 😅

Wiadomo. Życie toczy się dalej. Każdy robi co może. Jest git :) cieszę się że większość społeczeństwa chce pomóc i nie umywa rąk. Miło się na to patrzy. Taka polska ponad podziałami jak nikt na polityce się nie skupia 😅
O tym samym mowie, jak polityki nie ma to nagle jak miło. Życie toczy się dalej ale ciężko dla mnie trochę. Za kilka dni kończę 30ke i nie wiem czy zrobić imprezę czy nie. Inni walczą o życie a ja mam się bawić

Dziewczyny szukam dla młodego spodni materialowych/getrow brązowych, zgnilozielonych i bezowych/ecru. Może widziałyście gdzieś takie w sprzedaży??

Załączniki

• Screenshot_20220303_132223_com.hm.goe.jpg
    Screenshot_20220303_132223_com.hm.goe.jpg
    207,2 KB · Wyświetleń: 74
  • Screenshot_20220303_131353_com.hm.goe.jpg
    Screenshot_20220303_131353_com.hm.goe.jpg
    253,8 KB · Wyświetleń: 72
  • Screenshot_20220303_132212_com.hm.goe.jpg
    Screenshot_20220303_132212_com.hm.goe.jpg
    180,4 KB · Wyświetleń: 74
reklama
Do góry