A dja spokój Hankę uwiazac ona musi biegać chodzic, wejść w każdą dziurę takze przy niej ciezko w domu cos zrobić jakby to było pol roku temu to wozek i jazda ale niestety. Pomijam fakt, że tylko jestem kierowca na dodatkowe zajęcia z basia więc ciagle gdzies..Laski
My Filipa w nosidło na plecy i jazda w sortowni
Nie no, śmieje się, faktycznie tak zrobiłam ale tylko na kilka h, potem młody iu dziadków został. Zdecydowanie z małym dzidziusiem jest ciężko gdziekolwiek fizycznie się udzielać
reklama
rosenberg
Fanka BB :)
Wiadomo. Życie toczy się dalej. Każdy robi co może. Jest git cieszę się że większość społeczeństwa chce pomóc i nie umywa rąk. Miło się na to patrzy. Taka polska ponad podziałami jak nikt na polityce się nie skupiaA dja spokój Hankę uwiazac ona musi biegać chodzic, wejść w każdą dziurę takze przy niej ciezko w domu cos zrobić jakby to było pol roku temu to wozek i jazda ale niestety. Pomijam fakt, że tylko jestem kierowca na dodatkowe zajęcia z basia więc ciagle gdzies..
O tym samym mowie, jak polityki nie ma to nagle jak miło. Życie toczy się dalej ale ciężko dla mnie trochę. Za kilka dni kończę 30ke i nie wiem czy zrobić imprezę czy nie. Inni walczą o życie a ja mam się bawićWiadomo. Życie toczy się dalej. Każdy robi co może. Jest git cieszę się że większość społeczeństwa chce pomóc i nie umywa rąk. Miło się na to patrzy. Taka polska ponad podziałami jak nikt na polityce się nie skupia
G
gość _199
Gość
Dziewczyny szukam dla młodego spodni materialowych/getrow brązowych, zgnilozielonych i bezowych/ecru. Może widziałyście gdzieś takie w sprzedaży??
HmDziewczyny szukam dla młodego spodni materialowych/getrow brązowych, zgnilozielonych i bezowych/ecru. Może widziałyście gdzieś takie w sprzedaży??
G
gość _199
Gość
Na ubrania z hm szkoda mi kasy
Wcale tak drogo nie wychodzi. Pewnie jeszcze jakiś kod rabatowyNa ubrania z hm szkoda mi kasy
Załączniki
G
gość _199
Gość
Haha tylko ja chce po jednym kolorze z każdego zdjęciaWcale tak drogo nie wychodzi. Pewnie jeszcze jakiś kod rabatowy
sandra0777
HMDziewczyny szukam dla młodego spodni materialowych/getrow brązowych, zgnilozielonych i bezowych/ecru. Może widziałyście gdzieś takie w sprzedaży??
reklama
Michalina_25
jak dobrze pamiętam dzisiaj macie roczek, wszystkiego najlepszego!!