reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Moj maz zawsze mowi jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego 😂 ja to nie wiem jeszcze jaki kupie nawet 😂ale muszę bo moja Panna w kobylce czuje się wkurzona już. Ja po mieście z hanka to będę jeździć na rowerze. Mam fotelik dla niej na mój rower do przodu i będziemy zwiedzać świat jak jeszcze trochę ciepłej będzie 😁😁😁
To jak Kinga chodziła do przedszkola w Lublinie to miałam taką grupę mieszana 3 4 5 latki i jedna dziewczyna 6latek miała😁

U nas mala zazwyczaj w skarpetkach bo podłogi dosc zimne ale jak skończymy remont to będzie zasuwała boso bo często sama sciaga skarpetki bo jej wygodniej bez.

Dziewczyny wczoraj znajomy przywiózł z granicy dziecko 18 miesięcy. Matka nie mogla jeszcze przyjechac wiec dostal dziecko w zaufaniu zeby je chronić. I wiecie co ? Tak sie wczoraj spłakałam wieczorem i tak mi dzis nastrój pafl bk jak pomyslalam ze bym miala stanac przed taka decyzja ze chronić małą i oddac sama obcej osobie. Czy narażać jej życie. To serce mi wczoraj pękło.
Panicznie zaczynam się bać tego co się dzieje. Tymbardziej patrząc na te nasze szkraby

U nas mala zazwyczaj w skarpetkach bo podłogi dosc zimne ale jak skończymy remont to będzie zasuwała boso bo często sama sciaga skarpetki bo jej wygodniej bez.

Dziewczyny wczoraj znajomy przywiózł z granicy dziecko 18 miesięcy. Matka nie mogla jeszcze przyjechac wiec dostal dziecko w zaufaniu zeby je chronić. I wiecie co ? Tak sie wczoraj spłakałam wieczorem i tak mi dzis nastrój pafl bk jak pomyslalam ze bym miala stanac przed taka decyzja ze chronić małą i oddac sama obcej osobie. Czy narażać jej życie. To serce mi wczoraj pękło.
Panicznie zaczynam się bać tego co się dzieje. Tymbardziej patrząc na te nasze szkraby
Mnie też przeraża to ale chociaż pomogłam i dałam pieluchy 1i 2 podklady dla dzieci 50maseczek plastry i gaziki i 2puszki konserwy 🙂widzę że dużo ludzi pomaga ile może u nas w przedszkolu paczkę robimy 🇺🇦

Ja to żałuję, że nie zrobiłam ogrzewania podłogowego bo u nas też zimna podłoga. Dzisiaj mam 20 stopni w domu takze nawet bym powiedziała, że zimno 😂ale jedno się wychowało na takiej zimnej podłodze to drugie tez da. U mnie ściąga skarpety notorycznie, a rajstop sama nie lubię więc jej tez nie zakładam. Tragedia oddać swoje dziecko obsemu 😥😥przeciez jaką to trauma dla dziecka nawet 😥 ehh ja też się boję że względu na dzieci. Czekam na dokumenty ich aż się wyrobią. Dzisiaj przygotowałam rzeczy po Basi które miały isc do sprzedania i Basi żeby oddać u nas w mieście dla dzieciaczków.

Ja to żałuję, że nie zrobiłam ogrzewania podłogowego bo u nas też zimna podłoga. Dzisiaj mam 20 stopni w domu takze nawet bym powiedziała, że zimno 😂ale jedno się wychowało na takiej zimnej podłodze to drugie tez da. U mnie ściąga skarpety notorycznie, a rajstop sama nie lubię więc jej tez nie zakładam. Tragedia oddać swoje dziecko obsemu 😥😥przeciez jaką to trauma dla dziecka nawet 😥 ehh ja też się boję że względu na dzieci. Czekam na dokumenty ich aż się wyrobią. Dzisiaj przygotowałam rzeczy po Basi które miały isc do sprzedania i Basi żeby oddać u nas w mieście dla dzieciaczków.
My właśnie oddawaliśmy tez wszystkie grube kurtki i kombinezony, koce po małej, rozki... Tyle ile się da to pomagamy. Ale jak pomysle ze niedługo moze nas tk spotkać to jestem przerażona. Q sumie to nie docierało to do mnie do wczoraj. Jak zobaczyłam wiadomość znajomego o tej dziewczynce ze potrzebuje całej wyprawki. Wszystkim nam potrzeba spokoju

K
My właśnie oddawaliśmy tez wszystkie grube kurtki i kombinezony, koce po małej, rozki... Tyle ile się da to pomagamy. Ale jak pomysle ze niedługo moze nas tk spotkać to jestem przerażona. Q sumie to nie docierało to do mnie do wczoraj. Jak zobaczyłam wiadomość znajomego o tej dziewczynce ze potrzebuje całej wyprawki. Wszystkim nam potrzeba spokoju
Js chciałam oddać ale nie chcą używanych rzeczy, musi być wszystko nowe.

K

Js chciałam oddać ale nie chcą używanych rzeczy, musi być wszystko nowe.
Glupota. Ludzie którzy wszystko zostawili albo stracili nie pogardzą używanymi. Każdy pomaga ile może, oczywiście nie zniszczone i nie brudne ale wymaganie ze ma być wszystko nowe ?

reklama
Do góry