G
gość _199
Gość
Ja na 2 ważyłam 15 kg, więc zależy od dziecka. Myślę że mój szybko to osiagnieDziecko osiągnie pewnie wagę 18kg kolo 4 urodzin więc nie tak szyvko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja na 2 ważyłam 15 kg, więc zależy od dziecka. Myślę że mój szybko to osiagnieDziecko osiągnie pewnie wagę 18kg kolo 4 urodzin więc nie tak szyvko
Moja baska chuda nie jest, wręcz dla mnie trochę pączus i wazy 22 kg a ma 6 skończone. Później waga tak nie idzie jak dziecko biega i ma zapewniony duży ruch.Ja na 2 ważyłam 15 kg, więc zależy od dziecka. Myślę że mój szybko to osiagnie
Ja mam joie spin 360 do 18 kg. Fotelik jest świetny, ale czy dobrze zrobiliśmy kupując fotelik do 18kg to nie wiem... gdybym teraz kupowała, to pewnie brałabym jednak to 25kg, dzieci tak szybko rosnąHej dziewczyny, przymierzamy się do zmiany fotelika - tzn w zasadzie potrzebujemy na już bo młodej już chyba ciasno
Myślalam o Joie spin 360, widziałam, że są w wariantach 9-18kg albo 0-25. Oczywiscie ten drugi droższy, ale wydawałoby się sensownijesze kupic taki który starczy na dłużej (różnica jakies 700-800zł, ale starcza na 2-3 lata dłużej). Macie jakieś refleksje czy warto? Wiem, że czasami lepiej kupić taniej i wymienić wraz z wiekiem dziecka.
Ja wlansie „googlowalam” tą informacje i wyczytalam ze w wieku 3lat 18kg to takie gorne widelki, wiadomo, zalezne od dziecka.. ale tez wolalabym kupic cos na dluzej, oczywiscie o ile to bedzie mialo sens.Dziecko osiągnie pewnie wagę 18kg kolo 4 urodzin więc nie tak szyvko
jedz w miejsce gdzie przymierza fotel do samochodu i dziecka. To bardzo ważne! Nie myśl, ze starszy na krócej/ dłużej bo w między czasie możesz zmienić samochód!Hej dziewczyny, przymierzamy się do zmiany fotelika - tzn w zasadzie potrzebujemy na już bo młodej już chyba ciasno
Myślalam o Joie spin 360, widziałam, że są w wariantach 9-18kg albo 0-25. Oczywiscie ten drugi droższy, ale wydawałoby się sensownijesze kupic taki który starczy na dłużej (różnica jakies 700-800zł, ale starcza na 2-3 lata dłużej). Macie jakieś refleksje czy warto? Wiem, że czasami lepiej kupić taniej i wymienić wraz z wiekiem dziecka.
O jakie piórko. Ale jakie grupy łączone mają w przedszkolu. I jak program robią np z 2.5 latkiem a 5 latkiem? Bo dla mnie to np w zachowaniu dziecka jest bardzo duża różnicaMój 4.5 latek waży 15 kg. Jest drobny po mnie, ale nie odbiega wzrostu sten od rówieśników. W przedszkolu mojego syna są 2 grupy dzieci 2,5-5 lat i 5-7 lat. W tej młodszej grupie jest tylko 1 takie bardziej pulchne dziecko a w tej starszej ponad połowa ma sporą nadwagę o.0
Moja Kinga ma 7lat i waży 20kg może 21dawno jej nie ważyłamMoja baska chuda nie jest, wręcz dla mnie trochę pączus i wazy 22 kg a ma 6 skończone. Później waga tak nie idzie jak dziecko biega i ma zapewniony duży ruch.
Bo każde dziecko inne jest, of siostry córka nosi już ubrania na 140 a ma 7 lat.Moja Kinga ma 7lat i waży 20kg może 21dawno jej nie ważyłam
My jak kupowalismy i nam dobierali, to zwrocili uwage, zeby raczej patrzec do jakiego wzrostu jest fotelik, bo wiekszosc tych 18/25 sie nie rozni wiec dziecko wyrasta w tym samym czasie z nich i wagi nie przekroczy.jedz w miejsce gdzie przymierza fotel do samochodu i dziecka. To bardzo ważne! Nie myśl, ze starszy na krócej/ dłużej bo w między czasie możesz zmienić samochód!