reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Jasne, dlatego każdy powinien robić według siebie, czasem jednak problemy z anemią potrafi sobie poradzić dieta wege. Natomiast ja nikogo nie namawiam, młody sam wcina mięso, ku mojemu złamanemu serduszku.

Dziewczyny potrzebuje opini na temat inhalatorow I termometru. Nie za miliony dolarów, ale po roku wypadałoby się w końcu zaopatrzyć 🤣
Ja mam ten inhalator 6 lat, i jest fajny. Pewnie już istnieją lepsze. A termometr najlepszy pod pachę co tu dużo mówić 😁

Załączniki

• Screenshot_20220301_103726_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20220301_103726_com.android.chrome.jpg
    268,1 KB · Wyświetleń: 57
reklama
Jasne, dlatego każdy powinien robić według siebie, czasem jednak problemy z anemią potrafi sobie poradzić dieta wege. Natomiast ja nikogo nie namawiam, młody sam wcina mięso, ku mojemu złamanemu serduszku.

Dziewczyny potrzebuje opini na temat inhalatorow I termometru. Nie za miliony dolarów, ale po roku wypadałoby się w końcu zaopatrzyć 🤣
Ja mam taki nebulizator ( maska nie ma tych nieszczęsnych dziurek )

Załączniki

• Screenshot_2022-03-01-10-42-13-246_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-03-01-10-42-13-246_com.android.chrome.jpg
    255,4 KB · Wyświetleń: 57
Ja mam taki nebulizator ( maska nie ma tych nieszczęsnych dziurek )
Natomiast nie polecam tego- diagnostic nano. Jest mega głośny, średnio rozpyla i ma ta mała maskę dość duża i z tymi dziurami.

Załączniki

• Screenshot_2022-03-01-10-43-01-260_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    Screenshot_2022-03-01-10-43-01-260_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    354,4 KB · Wyświetleń: 59
Hej dziewczyny, przymierzamy się do zmiany fotelika - tzn w zasadzie potrzebujemy na już :D bo młodej już chyba ciasno :D

Myślalam o Joie spin 360, widziałam, że są w wariantach 9-18kg albo 0-25. Oczywiscie ten drugi droższy, ale wydawałoby się sensownijesze kupic taki który starczy na dłużej (różnica jakies 700-800zł, ale starcza na 2-3 lata dłużej). Macie jakieś refleksje czy warto? Wiem, że czasami lepiej kupić taniej i wymienić wraz z wiekiem dziecka.

Hej dziewczyny, przymierzamy się do zmiany fotelika - tzn w zasadzie potrzebujemy na już :D bo młodej już chyba ciasno :D

Myślalam o Joie spin 360, widziałam, że są w wariantach 9-18kg albo 0-25. Oczywiscie ten drugi droższy, ale wydawałoby się sensownijesze kupic taki który starczy na dłużej (różnica jakies 700-800zł, ale starcza na 2-3 lata dłużej). Macie jakieś refleksje czy warto? Wiem, że czasami lepiej kupić taniej i wymienić wraz z wiekiem dziecka.
Ja też muszę zmienić właśnie bo już mi jej szkoda w kobylce 😂 tylko, że narazie nie mam głowy do tego jak patrzę co się dzieje na świecie

Ja bym wzięła do 25 kg. Potem i tak musisz Kupić kolejny, który jest typowo przodem, więc bez sensu zbyt sYbko przodem dziecko dawać .

reklama
Do góry