Ja mam ten inhalator 6 lat, i jest fajny. Pewnie już istnieją lepsze. A termometr najlepszy pod pachę co tu dużo mówićJasne, dlatego każdy powinien robić według siebie, czasem jednak problemy z anemią potrafi sobie poradzić dieta wege. Natomiast ja nikogo nie namawiam, młody sam wcina mięso, ku mojemu złamanemu serduszku.
Dziewczyny potrzebuje opini na temat inhalatorow I termometru. Nie za miliony dolarów, ale po roku wypadałoby się w końcu zaopatrzyć
reklama
marta18691
Fanka BB :)
Ja też lubię te musyTak ja kocham owolovo pyszne są. Mój młody czasami wcina tubki z dobrym składem. Ja sama też ale no trzeba brać na poprawkę że niestety wiele wartości odżywczych to nie ma
marta18691
Mój też ma 6lat inhalatorJa mam ten inhalator 6 lat, i jest fajny. Pewnie już istnieją lepsze. A termometr najlepszy pod pachę co tu dużo mówić
Ja mam taki nebulizator ( maska nie ma tych nieszczęsnych dziurek )Jasne, dlatego każdy powinien robić według siebie, czasem jednak problemy z anemią potrafi sobie poradzić dieta wege. Natomiast ja nikogo nie namawiam, młody sam wcina mięso, ku mojemu złamanemu serduszku.
Dziewczyny potrzebuje opini na temat inhalatorow I termometru. Nie za miliony dolarów, ale po roku wypadałoby się w końcu zaopatrzyć
Załączniki
Natomiast nie polecam tego- diagnostic nano. Jest mega głośny, średnio rozpyla i ma ta mała maskę dość duża i z tymi dziurami.Ja mam taki nebulizator ( maska nie ma tych nieszczęsnych dziurek )
Załączniki
Mikstura
Mam ten sam A inhalator z Lidla bodajże. Chociaż teraz są fajne takie przenośne, pewnie i bardziej ciche.My mamy taki termometr i nawet jest spoko
Diagnostic NC300, termometr bezdotykowy na podczerwień - cena | Gemini
Diagnostic NC300, termometr bezdotykowy na podczerwień. Zapewnia bezkontaktowy pomiar temperatury ciała u dzieci i dorosłych. Kup online w Gemini.gemini.pl
Hej dziewczyny, przymierzamy się do zmiany fotelika - tzn w zasadzie potrzebujemy na już bo młodej już chyba ciasno
Myślalam o Joie spin 360, widziałam, że są w wariantach 9-18kg albo 0-25. Oczywiscie ten drugi droższy, ale wydawałoby się sensownijesze kupic taki który starczy na dłużej (różnica jakies 700-800zł, ale starcza na 2-3 lata dłużej). Macie jakieś refleksje czy warto? Wiem, że czasami lepiej kupić taniej i wymienić wraz z wiekiem dziecka.
Myślalam o Joie spin 360, widziałam, że są w wariantach 9-18kg albo 0-25. Oczywiscie ten drugi droższy, ale wydawałoby się sensownijesze kupic taki który starczy na dłużej (różnica jakies 700-800zł, ale starcza na 2-3 lata dłużej). Macie jakieś refleksje czy warto? Wiem, że czasami lepiej kupić taniej i wymienić wraz z wiekiem dziecka.
Ja też muszę zmienić właśnie bo już mi jej szkoda w kobylce tylko, że narazie nie mam głowy do tego jak patrzę co się dzieje na świecieHej dziewczyny, przymierzamy się do zmiany fotelika - tzn w zasadzie potrzebujemy na już bo młodej już chyba ciasno
G
gość _199
Gość
Ja bym wzięła do 25 kg. Potem i tak musisz Kupić kolejny, który jest typowo przodem, więc bez sensu zbyt sYbko przodem dziecko dawać .Hej dziewczyny, przymierzamy się do zmiany fotelika - tzn w zasadzie potrzebujemy na już bo młodej już chyba ciasno
reklama
Dziecko osiągnie pewnie wagę 18kg kolo 4 urodzin więc nie tak szyvkoJa bym wzięła do 25 kg. Potem i tak musisz Kupić kolejny, który jest typowo przodem, więc bez sensu zbyt sYbko przodem dziecko dawać .