Sylwia99
Fanka BB :)
Spokojnie ma czas xdMój to nic nie kuma. Obawiam się o jego przyszłość
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spokojnie ma czas xdMój to nic nie kuma. Obawiam się o jego przyszłość
WyrośnieMój to nic nie kuma. Obawiam się o jego przyszłość
Haha nie bój żaby, mój nawet na imię nie zawsze reaguje, ale ogólnie chyba ogarnia, bo czasem reaguje, pewnie dlatego, że różnie na niego mówię papa robił sam tylko raz, u mojej chorej babci jak wyjeżdżaliśmy klaskać się nauczył niedawno, gada wciąż coś po swojemu, ale mama ostatnio jakoś nie bardzo, prędzej tata. No i się cieszy jak mu czegoś nie wolno, więc na bank rozumiem, że nie wolno aa no i robi "dyly dylu" jak stoi a jak siedzi albo jest na kolankach i leci jakaś muzyka to tak jakby tańcuje Paluszkiem raczej nie pokazuje, tylko lubi tak sobie dotykać np. oko misia albo jak okrucha znajdzie na podłodze Ja myślę, że najwięcej to się rozwinie w żłobku, przy mnie może się co najwyżej nauczyć gotować hahaDziewczyny a co wasze dzieciaczki potrafią? Mój jak chce to zrobi papa, kosi itp. ale na ogół nie chcę pokazuje oczko i nosek u misia, ale też jak ma humor, zazwyczaj zaczyna się śmiać jak się go pytam. Zastanawiam się czy nie jest za bardzo w tyle.
To u nas daj tez jest da, i ta tak a basia to baIda robi papa, mówi da (daj), balon (baa), banan (ban), raz na wodę powiedziała wowa, robi brawo, jak mówię, że poczytamy to przynosi książkę, ubiera się na głowę wszystko zakłada i chodzi taka dumna, że niby ubrana, a wszystko z ramion jej zwisa , wie jak robi pies, kot i sowa. Na wszystko paluszkiem pokazuje. Ale ze spraw fizycznych, tylko ze dwa razy na nogi stanęła, raczej wszystko z kolan sięga
Super kochana. U nas noce znowu koszmar ogolnie w dzień tez marudna...Dziewczyny udało się, usnął bez cycka po przebudzeniu ! I trwało do 10 minut, płakał, płakał i padł. Serce mi pękało, ale teraz chrapie.
u nas ostatnio super, idzie spac po 20 i spi do 9-9:30 z max 2 pobudkami na mleczko chwilo trwaj!Super kochana. U nas noce znowu koszmar ogolnie w dzień tez marudna...
U nas młoda dochodzi do siebie. Do ucha antybiotyk w kroplach. Doustny odstawiony po akcji z drgawkami. Dzis pierwszy dzień bez goraczki. Małej wraca apetyt. Boje się o nią po tej akcji jak cholera ale dzis juz widac bylo duza poprawe. W piątek idziemy na kontrol.U nas kaszel jeszcze został. Ale jest już lepiej. Spacer zaliczony. Więc odliczamy do niedzieli, do urodzin. A jak @olga.1 ?
Się trochę dziwie czemu nie zaczęli od antybiotyku w kroplach? U nas zawsze od tego zaczynają. Na szczęście się nic nie stało bylas czujna jak lwica!!U nas młoda dochodzi do siebie. Do ucha antybiotyk w kroplach. Doustny odstawiony po akcji z drgawkami. Dzis pierwszy dzień bez goraczki. Małej wraca apetyt. Boje się o nią po tej akcji jak cholera ale dzis juz widac bylo duza poprawe. W piątek idziemy na kontrol.