reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

a w jaki sposób mąż usypiał starszą i teraz młodszą?
Matyldę na początku nosił i jej śpiewał, później jej czytał i zaczęła zasypiać przy czytaniu :) Ida w łóżeczku zasypia, więc trzeba siedzieć z nią i ją głaskać po plecach, ale teraz jakiś kryzys dwa dni musiałam interweniować 😉

reklama
Matyldę na początku nosił i jej śpiewał, później jej czytał i zaczęła zasypiać przy czytaniu :) Ida w łóżeczku zasypia, więc trzeba siedzieć z nią i ją głaskać po plecach, ale teraz jakiś kryzys dwa dni musiałam interweniować 😉
Musze męża zainspirować 😉

Za to moja panna dzisiaj pieknie zasnela. Chwilke pomarudzila bo oczywiscie probowala wyłudzic cycusia. Ale zaraz sie uspokoila, troche pokrecila, mowie do niej „chodz idziemy spać, chodz sie przytul” i przyszla 🥰 i co prawda pozniej wstala i dwa razy powtorzylysmy akcje ale za trzecim razem przytulila sie i zasnela 😍 awrrr tak to bym mogla usypiac 🥳

Mój jakby zaczął śpiewać to by pewnie Filip chciał uciec 🙈😂

Dziewczyny a co wasze dzieciaczki potrafią? Mój jak chce to zrobi papa, kosi itp. ale na ogół nie chcę 🤣 pokazuje oczko i nosek u misia, ale też jak ma humor, zazwyczaj zaczyna się śmiać jak się go pytam. Zastanawiam się czy nie jest za bardzo w tyle.

Dziewczyny a co wasze dzieciaczki potrafią? Mój jak chce to zrobi papa, kosi itp. ale na ogół nie chcę 🤣 pokazuje oczko i nosek u misia, ale też jak ma humor, zazwyczaj zaczyna się śmiać jak się go pytam. Zastanawiam się czy nie jest za bardzo w tyle.
Moja też ma fazy. Raz papa zrobi, brawo. Ale to jak ma ochotę. Najważniejsze, żeby dziecko kontakt wzrokowy potrafiło łapać. Na imię reaguje. Lamę ma z Fischer Price wkłada o wyciąga koleczka.:)

Ostatnia edycja:
Daj, papa, buziaki, oko, daj pampersa, tany tany, jaką duza jestem, jakie kłopoty 😂brawo, Pacu Pacu. Idz po buty 😂😂😂 duzo rozumie i nawet się słucha 😂

Ja to mam wrażenie że dzieciaki to dużo więcej rozumieją niż nam się wydaje. Ja wczoraj pytałam młodego gdzie ma brzuszek, paluszki głowę itd i wszystko pokazywał i sama byłam w szoku bo nie ćwiczyłam wcześniej z nim.

Ja to mam wrażenie że dzieciaki to dużo więcej rozumieją niż nam się wydaje. Ja wczoraj pytałam młodego gdzie ma brzuszek, paluszki głowę itd i wszystko pokazywał i sama byłam w szoku bo nie ćwiczyłam wcześniej z nim.
Mój to nic nie kuma. Obawiam się o jego przyszłość 🤣🤣

reklama
Do góry