reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Pewnie, każdy ma prawo do własnego zdania :) Też miałam znajomą co mnie krytykowała za karmienie piersią, że ją do obrzydza itp (nigdy przy niej nie karmiłam żeby nie było), a mnie brzydziło, że jej 3 letni syn z butelką przed bajeczką zasypiał. Po to każdy ma własne dziecko, żeby mógł o nim decydować 😁
nie karmiła piersią pewnie :p nie chce tutaj krytykować, tym bardziej, że jest pare dziewczyn tutaj które chciały karmić piersią, ale coś nie poszło i została butelka (i to jest ok według mnie!), ale denerwuje mnie jak kobiety tak krytykują - czasem mam wrażenie, że niektóre toksyczne osoby którym się nie udało karmić piersią tak właśnie krytyką próbują sobie zrekompensować swoje poczucie wartości. Nikt się nie wtrąca do tego czy mam umalowane paznokcie, co jem albo inne rzeczy.. ale karmienie piersią to sprawa publiczna! eh.

reklama
Mi w pracy ostatnio powiedzieli, że jak dziecko już chodzi to karmienie piersią obrzydliwe. Ale jak dla mnie każdy ma prawo właśnie do swojej opinii, no trudno. Z tego względu zawsze karmie w ustronnym miejscu, na szczęście teraz poza domem to już w dzień nie ma takiej potrzeby
oburzają mnie takie komentarze... ja bym pewnie odpowiedziała tej osobie, że jej gęba jest dla mnie obrzydliwa :p nie no serio.. no ale, pamietam, że sama takie głupoty mówiłam, zanim urodziłam. Nie lubie tego tekstu bardzo, ale jest coś w powiedzeniu "zrozumiesz jak będziesz mieć swoje". Trzeba olać takie komentarze, chociaż mi jest bardzo ciężko i zazwyczaj wyjeżdżam z ripostą.

Tez juz nie pamiętam co to seks w sypialni 😂😂😂 bo spi hania w łóżeczku i jakoś nie lubię gdy az tak jest blisko 😂 takze my w salonie szalejemy😂😂😂 dywan spoko jest 😂😂
My też w salonie zawsze na kanapie 😂 raz jak facet z delegacji wrócił to się pokusiliśmy o łóżko, ale młody się obudził bo też u nas w sypialni śpi, więc czekamy tylko jak mu pokój zrobimy 😂

My też w salonie zawsze na kanapie 😂 raz jak facet z delegacji wrócił to się pokusiliśmy o łóżko, ale młody się obudził bo też u nas w sypialni śpi, więc czekamy tylko jak mu pokój zrobimy 😂
Ja nawet juz nie lubię jakos w sypialni 😂tzn wolalabym ale jeszcze higieniczne rzeczy mnie trochę powstrzymują. Bo Baska czasami przychodzi do nas, hanie biorę nad ranem do lozka i tak jakoś nie lubię 😂 takie rozkminy 😂😂

reklama
Kurde dziewczyny. Pojechalam w sumie bo jutro mamy wizyte w czd, ale dawno się tak nie wybawilam 😂 spotkałam kuzyna, który na co dzień mieszka tam gdzie my, poszliśmy na kolację, piwko bezalko, pyszne jedzonko, młody mega grzeczny, frytki zajadał i krewetki. Musiałam tyle km przejechać żeby się.rozerwac 😂😂

Do góry