reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
I po wszystkim, pół godziny placzu, stary się wtrącił, pokłóciliśmy się i dałam mu cycka..
Kochana wazne ze cos sie ruszylo. U nas tez bywa roznie, mloda zasypia juz zazwyczaj bez cycusia, a dzisiaj znowu nie przeszlo. Tez poczatki byly takie ze jak np nie dostala to zasnela przytulona, ale za 20min sie obudzila i juz wtedy musial byc.. ale malymi kroczkami oduczam ją tego skojarzenia sen = cycek. I widze postepy serio. Tylko baaaardzo wolno to idzie.

A stary niech da swojego jak taki mądry 😝
Tak wczoraj też do mojego powiedziałam 😂😂😂 bo wieczorem mówię nie dam mu, ma sam zasnąć, może prześpi dłużej, daj mu swojego jak takis mądry 😂
Ogólnie wczoraj próbowałam zasypiania w łóżeczku, ale nic z tego. Strasznie szalał, ja go na plecy, on siada, wstaje, biegał po całym łóżeczku jak szalony, śmieje się. I w końcu położyliśmy się, 21:30, zgasilismy światło i młody zaczal kwekac, wzięłam na mleko, zasnął i... Spał do prawie 6:00 😱😱😱 obudził się tylko dlatego, że ojciec wstawał do pracy, a chodzi jak słoń. Nakarmilam i śpi dalej.
Tak się wyspałam, że już nie mogłam zasnąć 🤭 i teraz się zastanawiam... Czy trochę późniejsza pora spania plus wymęczenie jeszcze po kąpieli młodego to nie jest właśnie u nas patent na długie spanie 😬 czy to może przypadek 🤷

U nas młoda dochodzi do siebie. Do ucha antybiotyk w kroplach. Doustny odstawiony po akcji z drgawkami. Dzis pierwszy dzień bez goraczki. Małej wraca apetyt. Boje się o nią po tej akcji jak cholera ale dzis juz widac bylo duza poprawe. W piątek idziemy na kontrol.
Oby do urodzin było tylko lepiej.☺️

Tak wczoraj też do mojego powiedziałam 😂😂😂 bo wieczorem mówię nie dam mu, ma sam zasnąć, może prześpi dłużej, daj mu swojego jak takis mądry 😂
Ogólnie wczoraj próbowałam zasypiania w łóżeczku, ale nic z tego. Strasznie szalał, ja go na plecy, on siada, wstaje, biegał po całym łóżeczku jak szalony, śmieje się. I w końcu położyliśmy się, 21:30, zgasilismy światło i młody zaczal kwekac, wzięłam na mleko, zasnął i... Spał do prawie 6:00 😱😱😱 obudził się tylko dlatego, że ojciec wstawał do pracy, a chodzi jak słoń. Nakarmilam i śpi dalej.
Tak się wyspałam, że już nie mogłam zasnąć 🤭 i teraz się zastanawiam... Czy trochę późniejsza pora spania plus wymęczenie jeszcze po kąpieli młodego to nie jest właśnie u nas patent na długie spanie 😬 czy to może przypadek 🤷
To zależy chyba.. moja czasami zaśnie o 22 i o 6 potrafi wstać, a czasami o 8 🤷 teraz tak chodzi spać między 20:30-21-30 i różnie wstanie 6,7 a czasami koło 8. Nie nadążysz. Za to ona wstanę wcześniej, a ja jeszcze godzinkę śpię, a ona się bawi. 😂

reklama
Dzisiaj jak ja się wyspałam!! Dalam na noc pedicytamol bo marudziła, slinila się, wkładała paluchy do buzi... I jak zasnela o 20.20 to przebudziła się o 4.30, wzeialam ja do lozka mleka nie dałam 😂 i spala go 7.10😁😁takze dla mnie to ekstra 😂😂😂

Do góry