No właśnie pediatra mowi ze jak dzieci ząbkują a często jest przy tym katar to właśnie niektórym idzie na uszy. Zależy jak dluga jest trabka sluchowa czy cos..... A u nas przy zębach mloda ciagle nos zatkany i być może to jest powodem. Mamy iść do laryngologa to sprawdzimyHani teraz 2 zęby się wybijają, i sie tak ciaga za uszy, że szok. No ale najważniejsze, że już wiecie od czego
reklama
A Wy jak po imprezie udała się?Hani teraz 2 zęby się wybijają, i sie tak ciaga za uszy, że szok. No ale najważniejsze, że już wiecie od czego
Oj udało. Było super. Hanka sobie tańczyła każdy się cieszył. Na początku jak wszystkich zobaczyła na przedpokoju to chwila przytulania a później poszla każdy zakochany w Hance bo umie skradac serca goście wyszli o 23 takze dlugo siedzieli. Jedzenie zniknęło więc chyba dobre. Cieszę się że mam już z głowy. Teraz jeszcze przeżyje urodziny w niedzielę dla starszej na kulkach dla kumpelek w przedszkolu i już z górki sprzątałam wczoraj do 1 w nocy dziś rano jeszcze wyniósł maz do piwnicy krzesła stol. Odkurzył i umył podlogi takze impreza bardzo udana była!A Wy jak po imprezie udała się?
Podziwiam Cie ile ty masz sily ;D ja juz nie pamiętam kiedy siedziałam do 1 w nocy hahaOj udało. Było super. Hanka sobie tańczyła każdy się cieszył. Na początku jak wszystkich zobaczyła na przedpokoju to chwila przytulania a później poszla każdy zakochany w Hance bo umie skradac serca goście wyszli o 23 takze dlugo siedzieli. Jedzenie zniknęło więc chyba dobre. Cieszę się że mam już z głowy. Teraz jeszcze przeżyje urodziny w niedzielę dla starszej na kulkach dla kumpelek w przedszkolu i już z górki sprzątałam wczoraj do 1 w nocy dziś rano jeszcze wyniósł maz do piwnicy krzesła stol. Odkurzył i umył podlogi takze impreza bardzo udana była!
rosenberg
Fanka BB :)
Niestety tak jest że czasami pediatrzy nie widzą zapalenia ucha, a laryngolog już tak. Lekarz też człowiek, niestety może się pomylić, dlatego ważna jest też czujność rodzica, tak jak Ty byłaś czujna w przypadku małejTylko ze wydaje mi się ze mloda z uchem juz walczy od tamtego czasu. Bo juz się ciągnęła. Nie wiem, bo byc moze zrobiło się to później. Nie będę dochodziła itp. Ważne ze wiem od czego goraczkuje i ze juz na nią lek zadziała. Teraz szukam laryngologa
U nas przy ząbkowaniu tak bylo, taka wlasnie temperatura i duzo placzków w nocy. A pozniej pojawialy się ząbki.U nas temperatura w nocy dochodzi do 38.5. W dzien kolo 38. Jak ma 37 to nie zbijam. Dopiero kolo 38. Dzis lekarz qiec mam nadzieje ze co zaradzi bo ile mozna
Ale dwa cudeńka, no boskie mas córeczki !!! też zamowilam hustawke na urodziny od dziadkowU nas hania dziś cały dzień na bujawce
Hahaha ale zdolny moja na razie opanowala tylko schodzenie, ale i tak ja jeszcze asekuruje. Boje sie ze poleciDziewczyny mój mały opanował wchodzenie na łóżka, kanapy, przysuwa stolik edukacyjny do ściany na niego wchodzi. Przy kanapie mam blat kuchenny i dziś się na niego wspiął. Nie ma szans wyjść bez niego do toalety...
Ekstra !!! Laska ale Ty życie ogarniaszOj udało. Było super. Hanka sobie tańczyła każdy się cieszył. Na początku jak wszystkich zobaczyła na przedpokoju to chwila przytulania a później poszla każdy zakochany w Hance bo umie skradac serca goście wyszli o 23 takze dlugo siedzieli. Jedzenie zniknęło więc chyba dobre. Cieszę się że mam już z głowy. Teraz jeszcze przeżyje urodziny w niedzielę dla starszej na kulkach dla kumpelek w przedszkolu i już z górki sprzątałam wczoraj do 1 w nocy dziś rano jeszcze wyniósł maz do piwnicy krzesła stol. Odkurzył i umył podlogi takze impreza bardzo udana była!
reklama
rosenberg
Fanka BB :)
To chyba popularny prezent bo u nas też będzie huśtawka od dziadków na urodzinyAle dwa cudeńka, no boskie mas córeczki !!! też zamowilam hustawke na urodziny od dziadkow