reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Hani teraz 2 zęby się wybijają, i sie tak ciaga za uszy, że szok. No ale najważniejsze, że już wiecie od czego
No właśnie pediatra mowi ze jak dzieci ząbkują a często jest przy tym katar to właśnie niektórym idzie na uszy. Zależy jak dluga jest trabka sluchowa czy cos..... A u nas przy zębach mloda ciagle nos zatkany i być może to jest powodem. Mamy iść do laryngologa to sprawdzimy

reklama
A Wy jak po imprezie udała się?
Oj udało. Było super. Hanka sobie tańczyła każdy się cieszył. Na początku jak wszystkich zobaczyła na przedpokoju to chwila przytulania a później poszla 😂😂 każdy zakochany w Hance bo umie skradac serca 😂😂 goście wyszli o 23 takze dlugo siedzieli. Jedzenie zniknęło więc chyba dobre. Cieszę się że mam już z głowy. 😂Teraz jeszcze przeżyje urodziny w niedzielę dla starszej na kulkach dla kumpelek w przedszkolu i już z górki 😂😂😂 sprzątałam wczoraj do 1 w nocy 😂dziś rano jeszcze wyniósł maz do piwnicy krzesła stol. Odkurzył i umył podlogi 😁takze impreza bardzo udana była!

Oj udało. Było super. Hanka sobie tańczyła każdy się cieszył. Na początku jak wszystkich zobaczyła na przedpokoju to chwila przytulania a później poszla 😂😂 każdy zakochany w Hance bo umie skradac serca 😂😂 goście wyszli o 23 takze dlugo siedzieli. Jedzenie zniknęło więc chyba dobre. Cieszę się że mam już z głowy. 😂Teraz jeszcze przeżyje urodziny w niedzielę dla starszej na kulkach dla kumpelek w przedszkolu i już z górki 😂😂😂 sprzątałam wczoraj do 1 w nocy 😂dziś rano jeszcze wyniósł maz do piwnicy krzesła stol. Odkurzył i umył podlogi 😁takze impreza bardzo udana była!
Podziwiam Cie ile ty masz sily ;D ja juz nie pamiętam kiedy siedziałam do 1 w nocy haha

Tylko ze wydaje mi się ze mloda z uchem juz walczy od tamtego czasu. Bo juz się ciągnęła. Nie wiem, bo byc moze zrobiło się to później. Nie będę dochodziła itp. Ważne ze wiem od czego goraczkuje i ze juz na nią lek zadziała. Teraz szukam laryngologa
Niestety tak jest że czasami pediatrzy nie widzą zapalenia ucha, a laryngolog już tak. Lekarz też człowiek, niestety może się pomylić, dlatego ważna jest też czujność rodzica, tak jak Ty byłaś czujna w przypadku małej

U nas temperatura w nocy dochodzi do 38.5. W dzien kolo 38. Jak ma 37 to nie zbijam. Dopiero kolo 38. Dzis lekarz qiec mam nadzieje ze co zaradzi bo ile mozna
U nas przy ząbkowaniu tak bylo, taka wlasnie temperatura i duzo placzków w nocy. A pozniej pojawialy się ząbki.

Dziewczyny mój mały opanował wchodzenie na łóżka, kanapy, przysuwa stolik edukacyjny do ściany na niego wchodzi. Przy kanapie mam blat kuchenny i dziś się na niego wspiął. Nie ma szans wyjść bez niego do toalety...
Hahaha ale zdolny 😄 moja na razie opanowala tylko schodzenie, ale i tak ja jeszcze asekuruje. Boje sie ze poleci 😁

Ekstra !!! Laska ale Ty życie ogarniasz 🙂

reklama
Do góry