reklama
rosenberg
Fanka BB :)
Z tego co kojarzę u niemowakow do 37,5 jest ok, wyżej to dopiero podgorączkowy. Mój młody np u dziadkow jak jesteśmy to zawsze ma 37 z hakiem a już u nas w domu mniej. Nie wiem, może to dlatego że u dziadkow jest zawsze tka gorącoPowiem ci, że Alek ma głównie temperaturę 37 i ja nic z tym nie robię, podobno niemowlaki mogą mieć taką temp i z wiekiem im to mija.
marta18691
To fajnie mój próbuje wchodzić na leżaczek albo co innego jak ma pod rękąDziewczyny mój mały opanował wchodzenie na łóżka, kanapy, przysuwa stolik edukacyjny do ściany na niego wchodzi. Przy kanapie mam blat kuchenny i dziś się na niego wspiął. Nie ma szans wyjść bez niego do toalety...
Jesteśmy po wizycie u pediatry. Małej idzie ząb i to marnie bo dziaslo mega sine i napewno boli. No i ucho marne ze tragedia. Antybiottk i skierowanie do layngolog....
I szczerze to jestem wsciekla bo tydzien temu byłam u innego pediatry z podobnymi objawami i kazal sie od uszu odczepić....
I szczerze to jestem wsciekla bo tydzien temu byłam u innego pediatry z podobnymi objawami i kazal sie od uszu odczepić....
marta18691
No to widzisz trzeba od razu iść jak ma się przeczucie jakieś Tak to dziecko tylko cierpiało ale tacy lekarze są olewka totalnaJesteśmy po wizycie u pediatry. Małej idzie ząb i to marnie bo dziaslo mega sine i napewno boli. No i ucho marne ze tragedia. Antybiottk i skierowanie do layngolog....
G
gość _199
Gość
Napisz na nią skargę, ja bym nie odpuściła !Jesteśmy po wizycie u pediatry. Małej idzie ząb i to marnie bo dziaslo mega sine i napewno boli. No i ucho marne ze tragedia. Antybiottk i skierowanie do layngolog....
Ale zapalenie ucha z godziny na godzinę może się zrobić. Tak jak na oskrzelach. Rano czysto wieczorem juz nie. Przy ząbkowaniu często ucho może bolecNapisz na nią skargę, ja bym nie odpuściła !
Tylko ze wydaje mi się ze mloda z uchem juz walczy od tamtego czasu. Bo juz się ciągnęła. Nie wiem, bo byc moze zrobiło się to później. Nie będę dochodziła itp. Ważne ze wiem od czego goraczkuje i ze juz na nią lek zadziała. Teraz szukam laryngologaAle zapalenie ucha z godziny na godzinę może się zrobić. Tak jak na oskrzelach. Rano czysto wieczorem juz nie. Przy ząbkowaniu często ucho może bolec
Szkoda gadać, czasem brak słów na to co się dzieje. Być może ro sie zrobiło pozniej, nie wiem. Ale alarmowałam objawy juz w tamtym tygodniu.Napisz na nią skargę, ja bym nie odpuściła !
Grunt ze małej bedzie lzej
reklama
Hani teraz 2 zęby się wybijają, i sie tak ciaga za uszy, że szok. No ale najważniejsze, że już wiecie od czegoTylko ze wydaje mi się ze mloda z uchem juz walczy od tamtego czasu. Bo juz się ciągnęła. Nie wiem, bo byc moze zrobiło się to później. Nie będę dochodziła itp. Ważne ze wiem od czego goraczkuje i ze juz na nią lek zadziała. Teraz szukam laryngologa