Współczuję Kochana i brawo za szybką reakcję. Duzo siły i zdrówka dla was.Wlasnie wrocilsm z małą ze szpitala. Co ja przezylam to moje.
O 20 mala dostala pierwsza dawkę antybiotyku, oslonke potem przeciwgoraczkoqy. Wszystko super poszla spac. Kolo północy zaczela miec gorączkę wiec zgodnie z rozpiska lekarza zbijamy... o 1 w nocy mala drgawki, rece nogi jak lody, usta sine, skora sina, nie kontaktuje. Decyzja szpital. Ja kurtka na nią, koc. Mala wymioty. Dalej sina. W samochod i kita na szpital. Tam oczywiście wszystko na spokojnie test, badanie itp. Mała zbadana, przeszlo jej.... odesłali nas do domu. Anttbiotyk do zmiany, mala zareagowała bólem brzucha i wymiotami. I wszystko spoko ale wiecie co? Gdyby nie to ze sie obudziłam do niej zmierzyć temperaturę to by mi się udusiła we śnie... przez sen jej się cofnęło jedzenie i mala sie przyksztusila i zaczela siniec.... dopiero jak ja podniosłam i zaczelam trzachac to wszystko wykrztusiła.... wrocilismy mala poszla spac. A ja siedzę i ryczę i patrze i czuwam. Jak jakiś debil...
reklama
Trzymajcie się a nie zmienili ci w szpitalu antybiotyku??U nas to prawie 5h od podania antybiotyku + dreszcze i mega ospałość. No ja w nocy nie wiem jak działałam ale spac poszlam dopiero po 5. A teraz wlasnie czekam aż lekarz sie ze mną skontaktuje
Wlasjie nie bo podobno nie dzialal system... kazali wrocic do lekarza u którego vylam. PorazkaTrzymajcie się a nie zmienili ci w szpitalu antybiotyku??
Przeciez to głupota. Powinni zapisać inny i tyle. I od rana juz działać z nowym antybiotykiemWlasjie nie bo podobno nie dzialal system... kazali wrocic do lekarza u którego vylam. Porazka
Trzymajcie się!
Jedna dawka juz pominięta, teraz znow kolejny antybiotyk wieczorem i będę się stresować ze coś się w nocy wydarzy. Tragedia.Przeciez to głupota. Powinni zapisać inny i tyle. I od rana juz działać z nowym antybiotykiem
Trzymajcie się!
Sylwia99
Fanka BB :)
O mamo współczuję.. super reakcja !Wlasnie wrocilsm z małą ze szpitala. Co ja przezylam to moje.
O 20 mala dostala pierwsza dawkę antybiotyku, oslonke potem przeciwgoraczkoqy. Wszystko super poszla spac. Kolo północy zaczela miec gorączkę wiec zgodnie z rozpiska lekarza zbijamy... o 1 w nocy mala drgawki, rece nogi jak lody, usta sine, skora sina, nie kontaktuje. Decyzja szpital. Ja kurtka na nią, koc. Mala wymioty. Dalej sina. W samochod i kita na szpital. Tam oczywiście wszystko na spokojnie test, badanie itp. Mała zbadana, przeszlo jej.... odesłali nas do domu. Anttbiotyk do zmiany, mala zareagowała bólem brzucha i wymiotami. I wszystko spoko ale wiecie co? Gdyby nie to ze sie obudziłam do niej zmierzyć temperaturę to by mi się udusiła we śnie... przez sen jej się cofnęło jedzenie i mala sie przyksztusila i zaczela siniec.... dopiero jak ja podniosłam i zaczelam trzachac to wszystko wykrztusiła.... wrocilismy mala poszla spac. A ja siedzę i ryczę i patrze i czuwam. Jak jakiś debil...
Nie wiem skąd wzielam sile i opanowanie ale od nocy jestem rozbita jak nie wiem.O mamo współczuję.. super reakcja !
Matko boska, jak ja Ci współczuję! Sama ostatnio spałam na czuwaniu, żeby temperaturę sprawdzać, a mój jeszcze do mnie, że po co, przecież śpi i wszystko ok... Zawsze lepiej trzymać rękę na pulsie. Trzymaj się kochana i zdrówka dla GabrysiWlasnie wrocilsm z małą ze szpitala. Co ja przezylam to moje.
Niech już będzie wiosna!! Dzieci będą mniej chorować. Dzisiaj oficjalnie zarejestrowałam się jako bezrobotnaMatko boska, jak ja Ci współczuję! Sama ostatnio spałam na czuwaniu, żeby temperaturę sprawdzać, a mój jeszcze do mnie, że po co, przecież śpi i wszystko ok... Zawsze lepiej trzymać rękę na pulsie. Trzymaj się kochana i zdrówka dla Gabrysi
reklama
marta18691
Fanka BB :)