reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Sytuacja taka ze mloda ciagle stan podgoraczkowy i goraczka. Leki co 6-8h. Mocz czysty. Innych objawów brak. Idzie ząb i dziaslo sine i ciagnie sie za ucho. Dzis idziemy prywatnie po południu do lekarza qiec mam nadzieje ze coś poradzi.
Powiem ci, że Alek ma głównie temperaturę 37 i ja nic z tym nie robię, podobno niemowlaki mogą mieć taką temp i z wiekiem im to mija.

Sytuacja taka ze mloda ciagle stan podgoraczkowy i goraczka. Leki co 6-8h. Mocz czysty. Innych objawów brak. Idzie ząb i dziaslo sine i ciagnie sie za ucho. Dzis idziemy prywatnie po południu do lekarza qiec mam nadzieje ze coś poradzi.
Moja tak samo się ciąga za uszy okropnie.. wgl sobie jedno jakby naderwała..

Powiem ci, że Alek ma głównie temperaturę 37 i ja nic z tym nie robię, podobno niemowlaki mogą mieć taką temp i z wiekiem im to mija.
U nas temperatura w nocy dochodzi do 38.5. W dzien kolo 38. Jak ma 37 to nie zbijam. Dopiero kolo 38. Dzis lekarz qiec mam nadzieje ze co zaradzi bo ile mozna

Dziewczyny mój mały opanował wchodzenie na łóżka, kanapy, przysuwa stolik edukacyjny do ściany na niego wchodzi. Przy kanapie mam blat kuchenny i dziś się na niego wspiął. Nie ma szans wyjść bez niego do toalety...

reklama
Dziewczyny mój mały opanował wchodzenie na łóżka, kanapy, przysuwa stolik edukacyjny do ściany na niego wchodzi. Przy kanapie mam blat kuchenny i dziś się na niego wspiął. Nie ma szans wyjść bez niego do toalety...
A to kombinator. Ja zapomniałam powiedzieć, że Alek już chodzi od dwóch tygodni 😂 ale na kanapę jeszcze wejść nie potrafi.

Do góry