reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Piękny tort😍😍😍😍 już się martwiłam o Was! Oj tam wybacz mężowi, opił pierwszy rok, będzie zdrowo rósł 😂😂
Jeszcze w niedzielę mieliśmy mieć sesję zdjęciową, ale dziewczyna która nam miała robić się rozchorowała i przełożyła. W sumie dobrze się złożyło bo mój miał takiego kaca że leżał większość niedzieli posłusznie bez ruchu a przez resztę bawił się z Krzyśkiem nowymi zabawkami 🤣🤣

reklama
Jeszcze w niedzielę mieliśmy mieć sesję zdjęciową, ale dziewczyna która nam miała robić się rozchorowała i przełożyła. W sumie dobrze się złożyło bo mój miał takiego kaca że leżał większość niedzieli posłusznie bez ruchu a przez resztę bawił się z Krzyśkiem nowymi zabawkami 🤣🤣
Czyli miał wychowanie przez pracę 😁zawsze mój mąż dostaje jak zgrzeszy😂😂

Dziewczyny jaka akcja. Pojechałam w końcu na zakupy, wzięłam młodego z sobą, wózek do bagażnika i jedziemy.
Po zakupach młody zapięty w foteliku, trzeba było wrzucić wózek do bagażnika, więc torbę dałam na przednie siedzenie razem z kluczami do samochodu, bo mam taka kurtkę, że z kieszeni wszystko mi wypada. Otwieram bagażnik i facet obok zamykał swoje auto, przy okazji moje też !! Alek w środku, kluczyki też !
Masakra, musiałam przez bagażnik do auta wchodzić 🤦

Dziewczyny jaka akcja. Pojechałam w końcu na zakupy, wzięłam młodego z sobą, wózek do bagażnika i jedziemy.
Po zakupach młody zapięty w foteliku, trzeba było wrzucić wózek do bagażnika, więc torbę dałam na przednie siedzenie razem z kluczami do samochodu, bo mam taka kurtkę, że z kieszeni wszystko mi wypada. Otwieram bagażnik i facet obok zamykał swoje auto, przy okazji moje też !! Alek w środku, kluczyki też !
Jakie szczeście że miałaś otwarty ten bagażnik !!!!

Szczęście miałas!! Ja dlatego w nerece wszystko zawsze 😂

reklama
Do góry