Każdy chce w jakiś sposób pomóc, doradzic, powiedzieć swoją historię. Nikt przeciez za Ciebie nie zdecyduje, po to jest lekarz prowadzący takze nie unos się bo serio nikt nic takiego nie powiedział. Dbasz o Czarka kontrolujesz, też bym powtórzyła z rana mocz bo mógł być zanieczyszczony.Zacznijmy od tego, że nie mam jeszcze diagnozy postawionej przez lekarza, antybiotyk zapisany przez lekarza zastępcę "na oko", nie pamiętam nazwy, jutro będę się konsultować z naszym pediatrą. Widzę tylko co jest nie tak w wynikach badań. I spokojnie, póki co nie widzę, żeby się moje dziecko męczyło, a wręcz przeciwnie. Chyba jak każda matka, chcę dla własnego dziecka jak najlepiej. Trochę mnie irytuje, że na forum każdy jest specjalistą od nie swoich dzieci, a ja bardzo tego nie lubię. Żałuję, że w ogóle poruszyłam ten temat.
reklama
Nie unoszę się, tylko po prostu mam już dość całej sytuacji, martwienia się, a do tego czytania, żeby robić to, czy tamto a wiadomo, że nie jest łatwo podejmować decyzje, które mają wpływ na zdrowie własnego dziecka.Każdy chce w jakiś sposób pomóc, doradzic, powiedzieć swoją historię. Nikt przeciez za Ciebie nie zdecyduje, po to jest lekarz prowadzący takze nie unos się bo serio nikt nic takiego nie powiedział. Dbasz o Czarka kontrolujesz, też bym powtórzyła z rana mocz bo mógł być zanieczyszczony.
Będzie git. Czaruś jest w dobrych rękach. Kiedyś moja mama zawsze mi mówiła,, będziesz miała swoje dzieci to zobacxysz" rację miala ciągły stresNie unoszę się, tylko po prostu mam już dość całej sytuacji, martwienia się, a do tego czytania, żeby robić to, czy tamto a wiadomo, że nie jest łatwo podejmować decyzje, które mają wpływ na zdrowie własnego dziecka.
Sylwia99
Fanka BB :)
Moja sporo pije, a i tak się zdarza, że robi bobki.Ja daje wtedy więcej wody. Tzn pilnuje, żeby piła.
Tak, u nas tak samo.Ja daje wtedy więcej wody. Tzn pilnuje, żeby piła.
Narzekałyśmy na facetów tylkogdzie byłaś co robiłaś? Co u Sary? jeszcze zniknela gdzieś ewqa i zgredusTak, u nas tak samo.
G
gość _199
Gość
Kto nie ma. Pamiętam pierwszą gorączkę Alka, pół nocy płakałam, a teraz jak ma gorączkę to luz. Z resztą ja się w ciąży występowałam, teraz już mam dość.Nie unoszę się, tylko po prostu mam już dość całej sytuacji, martwienia się, a do tego czytania, żeby robić to, czy tamto a wiadomo, że nie jest łatwo podejmować decyzje, które mają wpływ na zdrowie własnego dziecka.
reklama
Michalina_25
Fanka BB :)
zgredzus chyba w górach na nartach, na insta coś widziałamNarzekałyśmy na facetów tylkogdzie byłaś co robiłaś? Co u Sary? jeszcze zniknela gdzieś ewqa i zgredus