reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Zacznijmy od tego, że nie mam jeszcze diagnozy postawionej przez lekarza, antybiotyk zapisany przez lekarza zastępcę "na oko", nie pamiętam nazwy, jutro będę się konsultować z naszym pediatrą. Widzę tylko co jest nie tak w wynikach badań. I spokojnie, póki co nie widzę, żeby się moje dziecko męczyło, a wręcz przeciwnie. Chyba jak każda matka, chcę dla własnego dziecka jak najlepiej. Trochę mnie irytuje, że na forum każdy jest specjalistą od nie swoich dzieci, a ja bardzo tego nie lubię. Żałuję, że w ogóle poruszyłam ten temat.
Każdy chce w jakiś sposób pomóc, doradzic, powiedzieć swoją historię. Nikt przeciez za Ciebie nie zdecyduje, po to jest lekarz prowadzący 😁takze nie unos się bo serio nikt nic takiego nie powiedział. Dbasz o Czarka kontrolujesz, też bym powtórzyła z rana mocz bo mógł być zanieczyszczony.

reklama
Każdy chce w jakiś sposób pomóc, doradzic, powiedzieć swoją historię. Nikt przeciez za Ciebie nie zdecyduje, po to jest lekarz prowadzący 😁takze nie unos się bo serio nikt nic takiego nie powiedział. Dbasz o Czarka kontrolujesz, też bym powtórzyła z rana mocz bo mógł być zanieczyszczony.
Nie unoszę się, tylko po prostu mam już dość całej sytuacji, martwienia się, a do tego czytania, żeby robić to, czy tamto a wiadomo, że nie jest łatwo podejmować decyzje, które mają wpływ na zdrowie własnego dziecka.

Nie unoszę się, tylko po prostu mam już dość całej sytuacji, martwienia się, a do tego czytania, żeby robić to, czy tamto a wiadomo, że nie jest łatwo podejmować decyzje, które mają wpływ na zdrowie własnego dziecka.
Będzie git. Czaruś jest w dobrych rękach. Kiedyś moja mama zawsze mi mówiła,, będziesz miała swoje dzieci to zobacxysz" rację miala 😂ciągły stres

Dziewczyny, nie bylo mnie kilka dni, a tu 30kart do nadrobienia 😁😁😁 ale odpuszczam, nie czytam, mam nadzieje ze nic waznego mnie nie ominelo !!! 🙂

Kto nie ma. Pamiętam pierwszą gorączkę Alka, pół nocy płakałam, a teraz jak ma gorączkę to luz. Z resztą ja się w ciąży występowałam, teraz już mam dość.

reklama
Do góry