reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Zacznijmy od tego, że nie mam jeszcze diagnozy postawionej przez lekarza, antybiotyk zapisany przez lekarza zastępcę "na oko", nie pamiętam nazwy, jutro będę się konsultować z naszym pediatrą. Widzę tylko co jest nie tak w wynikach badań. I spokojnie, póki co nie widzę, żeby się moje dziecko męczyło, a wręcz przeciwnie. Chyba jak każda matka, chcę dla własnego dziecka jak najlepiej. Trochę mnie irytuje, że na forum każdy jest specjalistą od nie swoich dzieci, a ja bardzo tego nie lubię. Żałuję, że w ogóle poruszyłam ten temat.
Nie gniewaj się, nie chciałam Cię urazić. Zrozumiałam, że dostałaś od lekarki antybiotyk na zapas jakby wyszło zakażenie żebyś nie musiała drugi raz iść z maluchem na wizytę. No i że po wynikach jak wyszło zum to dziecku masz podać. Zrozumiałam też że boisz się podać lek bo zapisała Ci go inna lekarka niz ta do której chodzisz zazwyczaj. Nie mialam zamiaru Cię urazić czy obrazić.

reklama
Powiem wam, że zastanawiałam się czy nie założyć Instagrama Alkowi, wrzucać tam jego stylowki itp, niech też coś zarobi, a nie tylko wydaje 😂

reklama
Narzekałyśmy na facetów tylko😂😂gdzie byłaś co robiłaś? Co u Sary? :) jeszcze zniknela gdzieś ewqa i zgredus
Aaa to przybijam piątke ✋ u nas dobrze, ostatnio troche wiecej chate ogarniam i obiecalam sobie nie spedzac tyle czasu na internetach 😁 tak wiec niestety nie robilam nic fascynującego 😬

Do góry