Witaj w klubie,Zazdroszczę. Mój ma na mnie focha
reklama
Ja tam nie wiem, bo badaniami nigdy nie potwierdzałam u siebie, ale jak się zdarzyło, że miałam problem z pęcherzem, to zwiększałam ilość wody i zazwyczaj po 1-2 dniach już było po problemie. Wpływ na pewno jakiś ma, bo mocz usuwa bakterie, więc im więcej się go wydali, tym więcej bakterii razem z nim. Powtórne badanie nie zaszkodzi, a na pewno będę spokojniejsza. On już w zachowaniu doszedł do siebie, tylko ta temperatura jeszcze czasem skacze do 37,8 no i zobaczymy jaka będzie noc.Dobrze ze masz potwierdzone badaniami a nie na oko! Mysle ze jak to infekcja układu moczowego to samo picie wody nie wiele da. Ale jak najbardziej warto zrobić jeszcze raz badanie zeby mieć pewność. W razie gdyby było gorzej zawsze juz masz lek. Miejmy nadzieję że mały szybko dojdzie do siebie !
Trzymamy kciuki! Oby obyło się bez antybiotykówJa tam nie wiem, bo badaniami nigdy nie potwierdzałam u siebie, ale jak się zdarzyło, że miałam problem z pęcherzem, to zwiększałam ilość wody i zazwyczaj po 1-2 dniach już było po problemie. Wpływ na pewno jakiś ma, bo mocz usuwa bakterie, więc im więcej się go wydali, tym więcej bakterii razem z nim. Powtórne badanie nie zaszkodzi, a na pewno będę spokojniejsza. On już w zachowaniu doszedł do siebie, tylko ta temperatura jeszcze czasem skacze do 37,8 no i zobaczymy jaka będzie noc.
Michalina_25
Fanka BB :)
taka zaschnieta plastelina.No nic-wciskałam dużo wody i zjadł cały jogurt naturalny i zobaczymy rano. Martwię się troche bo wczoraj nie miał kupy a dzisiaj tylko taki twardy bobek, gdzie zwykle robił kupkę codziennie.Zdarzaja się bobki, ale nie twarde, raczej takie jak plastelina. Pytanie czy twarde u Was oznacza, że są właśnie jak plastelina czy twardsze? Bo jeśli twardsze to może być lekkie zatwardzenie. Najlepsza wtedy woda plus produkty bogate w blonnik
Ja patrze na to ze swojej perspektywy. Bo niestety jak idzie mi na układ moczowy to od razu na nerki i bez leków ani rusz... miejmy nadzieję że szybko zwalczycie infekcje mimo wszystko!Ja tam nie wiem, bo badaniami nigdy nie potwierdzałam u siebie, ale jak się zdarzyło, że miałam problem z pęcherzem, to zwiększałam ilość wody i zazwyczaj po 1-2 dniach już było po problemie. Wpływ na pewno jakiś ma, bo mocz usuwa bakterie, więc im więcej się go wydali, tym więcej bakterii razem z nim. Powtórne badanie nie zaszkodzi, a na pewno będę spokojniejsza. On już w zachowaniu doszedł do siebie, tylko ta temperatura jeszcze czasem skacze do 37,8 no i zobaczymy jaka będzie noc.
Michalina_25
hmm…Filip uwielbia pieczywo białe, i ostatnio jadł to troche więcej i tak sie zastanawiam czy to nie od tegoNie, u nas raczej miękkie.
rosenberg
Surowe jabłko albo gruszka świeże plus kefir i dużo wody, na bank go przegonihmm…Filip uwielbia pieczywo białe, i ostatnio jadł to troche więcej i tak sie zastanawiam czy to nie od tego
Mikstura
A Ida bardzo lubi śliwkihmm…Filip uwielbia pieczywo białe, i ostatnio jadł to troche więcej i tak sie zastanawiam czy to nie od tego
reklama
Michalina_25
jak jutro nic nie stworzy to go nakarmięSurowe jabłko albo gruszka świeże plus kefir i dużo wody, na bank go przegoni