reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Dobrze ze masz potwierdzone badaniami a nie na oko! Mysle ze jak to infekcja układu moczowego to samo picie wody nie wiele da. Ale jak najbardziej warto zrobić jeszcze raz badanie zeby mieć pewność. W razie gdyby było gorzej zawsze juz masz lek. Miejmy nadzieję że mały szybko dojdzie do siebie !:)
Ja tam nie wiem, bo badaniami nigdy nie potwierdzałam u siebie, ale jak się zdarzyło, że miałam problem z pęcherzem, to zwiększałam ilość wody i zazwyczaj po 1-2 dniach już było po problemie. Wpływ na pewno jakiś ma, bo mocz usuwa bakterie, więc im więcej się go wydali, tym więcej bakterii razem z nim. Powtórne badanie nie zaszkodzi, a na pewno będę spokojniejsza. On już w zachowaniu doszedł do siebie, tylko ta temperatura jeszcze czasem skacze do 37,8 no i zobaczymy jaka będzie noc.

Ja tam nie wiem, bo badaniami nigdy nie potwierdzałam u siebie, ale jak się zdarzyło, że miałam problem z pęcherzem, to zwiększałam ilość wody i zazwyczaj po 1-2 dniach już było po problemie. Wpływ na pewno jakiś ma, bo mocz usuwa bakterie, więc im więcej się go wydali, tym więcej bakterii razem z nim. Powtórne badanie nie zaszkodzi, a na pewno będę spokojniejsza. On już w zachowaniu doszedł do siebie, tylko ta temperatura jeszcze czasem skacze do 37,8 no i zobaczymy jaka będzie noc.
Trzymamy kciuki! Oby obyło się bez antybiotyków

Zdarzaja się bobki, ale nie twarde, raczej takie jak plastelina. Pytanie czy twarde u Was oznacza, że są właśnie jak plastelina czy twardsze? Bo jeśli twardsze to może być lekkie zatwardzenie. Najlepsza wtedy woda plus produkty bogate w blonnik
taka zaschnieta plastelina.😂No nic-wciskałam dużo wody i zjadł cały jogurt naturalny i zobaczymy rano. Martwię się troche bo wczoraj nie miał kupy a dzisiaj tylko taki twardy bobek, gdzie zwykle robił kupkę codziennie.

Ja patrze na to ze swojej perspektywy. Bo niestety jak idzie mi na układ moczowy to od razu na nerki i bez leków ani rusz... miejmy nadzieję że szybko zwalczycie infekcje mimo wszystko!:)

reklama
Do góry