Ja daje wtedy więcej wody. Tzn pilnuje, żeby piła.Mam pytanko. Czy wasze maluchy tez czasem robią takie twarde małe kupy? Tak jakby taki jeden „bobek” Podajecie coś wtedy specjalnego czy nic?
reklama
I jak dostalas wyniki??No to właśnie napisałam, że rośnie, spada, rośnie spada i tak w kółko. To, że spada to jak na moje dobrze i znaczy, że organizm chwilowo wygrywa jakby mu się utrzymywało 38,5 lub więcej to już podałabym przeciwgorączkowy i też by temperatura spadła, ale sztucznie, to takie trochę przeszkadzanie organizmowi, ale wiadomo zawsze trzeba wybrać mniejsze zło.
Stary chyba wyczul powagę sytuacji.... zwolnil sie dzis z pracy i wrocil do domu wczesniej. Pol dnia siedzial z małą zebym mogła odpocząć i załatwić parę spraw. Potem wymusił na mnie wspolny spacer zeby porozmawiać na neutralnym gruncie. Wyjaśniliśmy parę spraw ale czy to poprawi sprawę i na jak długo to się okaże.
Tak, dopiero przed chwilą się pojawiły. Jednak infekcja układu moczowego Ale planuję jutro jeszcze raz oddać mocz do badań, bo aktualnie jest jak zdrowy, mocz już nie śmierdzi, wariuje a temperatura max 37,8, muszę mieć pewność, że sam tego nie zwalczył, zanim podam antybiotyk. Od nocy dajemy mu dużo wody, a wiadomo, że przy takich infekcjach to bardzo ważne i pomocne.I jak dostalas wyniki??
Dobrze ze masz potwierdzone badaniami a nie na oko! Mysle ze jak to infekcja układu moczowego to samo picie wody nie wiele da. Ale jak najbardziej warto zrobić jeszcze raz badanie zeby mieć pewność. W razie gdyby było gorzej zawsze juz masz lek. Miejmy nadzieję że mały szybko dojdzie do siebie !Tak, dopiero przed chwilą się pojawiły. Jednak infekcja układu moczowego Ale planuję jutro jeszcze raz oddać mocz do badań, bo aktualnie jest jak zdrowy, mocz już nie śmierdzi, wariuje a temperatura max 37,8, muszę mieć pewność, że sam tego nie zwalczył, zanim podam antybiotyk. Od nocy dajemy mu dużo wody, a wiadomo, że przy takich infekcjach to bardzo ważne i pomocne.
rosenberg
Fanka BB :)
Zdarzaja się bobki, ale nie twarde, raczej takie jak plastelina. Pytanie czy twarde u Was oznacza, że są właśnie jak plastelina czy twardsze? Bo jeśli twardsze to może być lekkie zatwardzenie. Najlepsza wtedy woda plus produkty bogate w blonnikMam pytanko. Czy wasze maluchy tez czasem robią takie twarde małe kupy? Tak jakby taki jeden „bobek” Podajecie coś wtedy specjalnego czy nic?
rosenberg
,Zazdroszczę. Mój ma na mnie fochaStary chyba wyczul powagę sytuacji.... zwolnil sie dzis z pracy i wrocil do domu wczesniej. Pol dnia siedzial z małą zebym mogła odpocząć i załatwić parę spraw. Potem wymusił na mnie wspolny spacer zeby porozmawiać na neutralnym gruncie. Wyjaśniliśmy parę spraw ale czy to poprawi sprawę i na jak długo to się okaże.
G
gość _199
Gość
Super, chyba czytali nam w myślach, bo dzisiaj sam z siebie mój stary umył podłogi, zrobił obiad, wyniósł śmieci, nie musiałam mu nic mówićStary chyba wyczul powagę sytuacji.... zwolnil sie dzis z pracy i wrocil do domu wczesniej. Pol dnia siedzial z małą zebym mogła odpocząć i załatwić parę spraw. Potem wymusił na mnie wspolny spacer zeby porozmawiać na neutralnym gruncie. Wyjaśniliśmy parę spraw ale czy to poprawi sprawę i na jak długo to się okaże.
Mikstura
Nie, u nas raczej miękkie.Mam pytanko. Czy wasze maluchy tez czasem robią takie twarde małe kupy? Tak jakby taki jeden „bobek” Podajecie coś wtedy specjalnego czy nic?
reklama
1a
Czytał forum, że będzie chodził w brudnych ciuchach i glodnyStary chyba wyczul powagę sytuacji.... zwolnil sie dzis z pracy i wrocil do domu wczesniej. Pol dnia siedzial z małą zebym mogła odpocząć i załatwić parę spraw. Potem wymusił na mnie wspolny spacer zeby porozmawiać na neutralnym gruncie. Wyjaśniliśmy parę spraw ale czy to poprawi sprawę i na jak długo to się okaże.