U nas przy trzydniowce też nie było bardzo wysokiej gorączki. Ale był właśnie bardzo słaby a na koniec pojawiła się wysypka. Ale dobrze że zrobiliście badania przynajmniej będzie pewność czy to zum czy nie.Trzydniówka to raczej nie będzie, bo nie miał aż tak wysokiej temperatury, a dziś max 37,8 zresztą nie miał od kogo się zarazić. Jak jakiś wirus, czy coś to też mega dziwne, bo musiałby złapać z powietrza, no i objawów żadnych nie ma. Mi też najbardziej to zum pasuje, chociaż niedawno jak mu zmieniałam pieluchę to już tak nie śmierdziało. Nie zdziwię się jak wyniki wyjdą w normie, tyle, że wtedy ta lekarka nic nowego już nie wymyśli, będę musiała próbować wcisnąć się do tej mojej.
reklama
Sylwia99
Fanka BB :)
A jak teraz się czuje Czaruś?Trzydniówka to raczej nie będzie, bo nie miał aż tak wysokiej temperatury, a dziś max 37,8 zresztą nie miał od kogo się zarazić. Jak jakiś wirus, czy coś to też mega dziwne, bo musiałby złapać z powietrza, no i objawów żadnych nie ma. Mi też najbardziej to zum pasuje, chociaż niedawno jak mu zmieniałam pieluchę to już tak nie śmierdziało. Nie zdziwię się jak wyniki wyjdą w normie, tyle, że wtedy ta lekarka nic nowego już nie wymyśli, będę musiała próbować wcisnąć się do tej mojej.
Chyba nie za dobrze, obudził się, dałam mu mleko, ale jest taki bez życia, widać, że osłabiony i znów zrobił się rozpalony, ale organizm chyba walczy, bo co temperatura dochodzi do 38, to zaraz spada, a ja w zniecierpliwieniu czekam na wyniki... A jak Lenka?A jak teraz się czuje Czaruś?
rosenberg
Właśnie jak wyższa temp to znaczy, że organizm walczy mam nadzieje, że szybko Czarek wróci do formy!!Chyba nie za dobrze, obudził się, dałam mu mleko, ale jest taki bez życia, widać, że osłabiony i znów zrobił się rozpalony, ale organizm chyba walczy, bo co temperatura dochodzi do 38, to zaraz spada, a ja w zniecierpliwieniu czekam na wyniki... A jak Lenka?
Sylwia99
Oby jak najszybciej przeszło. Dzisiaj już lepiej. Ale nie bawi się. Spała 2 godziny, potem nie spała 2 godziny i znowu śpi już 2 godziny.. tylko na mnie śpi. Budzi się już.Chyba nie za dobrze, obudził się, dałam mu mleko, ale jest taki bez życia, widać, że osłabiony i znów zrobił się rozpalony, ale organizm chyba walczy, bo co temperatura dochodzi do 38, to zaraz spada, a ja w zniecierpliwieniu czekam na wyniki... A jak Lenka?
Załączniki
rosenberg
Bidulka najgorsze że to takie małe jeszcze i nie powie co boli, co mu dolegaOby jak najszybciej przeszło. Dzisiaj już lepiej. Ale nie bawi się. Spała 2 godziny, potem nie spała 2 godziny i znowu śpi już 2 godziny.. tylko na mnie śpi. Budzi się już.
No to właśnie napisałam, że rośnie, spada, rośnie spada i tak w kółko. To, że spada to jak na moje dobrze i znaczy, że organizm chwilowo wygrywa jakby mu się utrzymywało 38,5 lub więcej to już podałabym przeciwgorączkowy i też by temperatura spadła, ale sztucznie, to takie trochę przeszkadzanie organizmowi, ale wiadomo zawsze trzeba wybrać mniejsze zło.Właśnie jak wyższa temp to znaczy, że organizm walczy mam nadzieje, że szybko Czarek wróci do formy!!
Sylwia99
No niestety.. aby przeszło jak najszybciej..Bidulka najgorsze że to takie małe jeszcze i nie powie co boli, co mu dolega
Michalina_25
Mam pytanko. Czy wasze maluchy tez czasem robią takie twarde małe kupy? Tak jakby taki jeden „bobek” Podajecie coś wtedy specjalnego czy nic?
reklama
Sylwia99
U nas małe bobki jak królik nic nie robięMam pytanko. Czy wasze maluchy tez czasem robią takie twarde małe kupy? Tak jakby taki jeden „bobek” Podajecie coś wtedy specjalnego czy nic?