reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Witam sie z Wami z łóżka dla odmiany ze szklanka aspiryny a nie kawy !;) dopadło mnie choróbsko. I to nie byle jakie tylko jakis totalny syf przy którym nie mam sily wstać do małej a gorączka przechodzi po maksymalnej dawce leków.
Nie miałam czasu Was czytać a widze ze sporo osób tez dopadło jakies świństwo oby nasze maluchy trzymały się zdrowo.
Dla naszych wspaniałych roczniaków wszystkiego co najlepsze <3

Czy któraś z Was interesuje się mocniej pojeciem Gentle Parentingu? Lub w ten sposób wychowuje dziecko? NIE chodzi mi o rodzicielstwo bliskości tylko stricte GP, siedzę w temacie już długo i właśnie sobie uświadomiłam, że to pojęcie nie zostało nawet chyba przetłumaczone na polski... A szukam jakichś dobrych źródeł wiedzy po polsku dla mojego faceta. :( Nie znalazłam nawet odpowiednika tego pojęcia i definicji w języku polskim, więc zakładam, że nie mam co liczyć na literaturę... Ale może się mylę? :(

Dziewczyny, a czy Waszym maluszkom zdarza sie czasem, ze w stolcu znajduja sie takie niestrawione kawalki jedzenia?
Ja czasem widze takie jak daje wieksze kawalki i nie wiem czy sie martwic, bo zadnych objawow bolu brzuszka nie ma.

Czy któraś z Was interesuje się mocniej pojeciem Gentle Parentingu? Lub w ten sposób wychowuje dziecko? NIE chodzi mi o rodzicielstwo bliskości tylko stricte GP, siedzę w temacie już długo i właśnie sobie uświadomiłam, że to pojęcie nie zostało nawet chyba przetłumaczone na polski... A szukam jakichś dobrych źródeł wiedzy po polsku dla mojego faceta. :( Nie znalazłam nawet odpowiednika tego pojęcia i definicji w języku polskim, więc zakładam, że nie mam co liczyć na literaturę... Ale może się mylę? :(
hm, pierwsze słysze. Na pierwszy rzut oka skojarzyłabym właśnie z rodzicielstwem bliskości...
Dziewczyny, a czy Waszym maluszkom zdarza sie czasem, ze w stolcu znajduja sie takie niestrawione kawalki jedzenia?
Ja czasem widze takie jak daje wieksze kawalki i nie wiem czy sie martwic, bo zadnych objawow bolu brzuszka nie ma.
tak, tak, u nas dużo tego jest.

A powiesz mniej więcej o co chodzi.

reklama
Do góry