reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

U nas powiem Wam, że robię zupki blenduje i mroze. Wyciągam i je. Wczoraj byłam u siostry i ogórkową jadła, dzisiaj też. Na śniadanie kanapeczki, jajecznica do tego mini mozzarella, skyr, mało kiedy ostatnio kaszka, parówki lubi. Mimo jednego zęba zaczęła sobie lepiej radzić z kawałkami. Obiady, to albo warzywa, albo z mięskiem. A wieczorem musik owocowy najczęściej. Jadła też makaron z truskawkami, trochę zblendowalam i jadła. Powoli do przodu. Niedługo zacznę obiad z kawałkami dawać.🙂 U mnie też nie ma jakiś mega pomysłów. 😂
Jakie parówki dajesz ? Kuzynka dawała swojemu synowi jak miał 8 miesięcy, teraz ma 16 i nic innego nie chce na śniadanie tylko parówki 😆 też bym podała tylko ciężko znaleźć takie dobre. Chociaż nie wiem czy jakiekolwiek parówki kiedykolwiek będą "dobre" 😆 ale chyba podam mu Sokoliki 🤔🤔

reklama
Jakie parówki dajesz ? Kuzynka dawała swojemu synowi jak miał 8 miesięcy, teraz ma 16 i nic innego nie chce na śniadanie tylko parówki 😆 też bym podała tylko ciężko znaleźć takie dobre. Chociaż nie wiem czy jakiekolwiek parówki kiedykolwiek będą "dobre" 😆 ale chyba podam mu Sokoliki 🤔🤔
Basia jada te. Hance jakos nie dawałam jeszcze. Pizza wydaje mi się lepsza 😂i ciasto😂😂

Załączniki

• Screenshot_20220125_153939_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20220125_153939_com.android.chrome.jpg
    219,9 KB · Wyświetleń: 67
Dziewczyny, czy któraś z Was używa aspiratora do nosa elektrycznego? Jakieś opinie na ten temat? Dla mnie ciągle odkurzacz to hadkor. A ręczny to jednak troche syf.
Potwierdzam opinie dziewczyn, mam elektryczny i beznadzieja. Aktualnie służy jako zabawka Filipowi. Co prawda on tylko raz miał gile na górne zęby i odciagalam tylko kilka razy, ale ten elektryczny to nic w porównaniu do odkurzacza.

Miałam wcześniej sokoliki, dzisiaj ze mną jadła trochę z tarczyński, ale mam glodniaki jeszcze 🙂

reklama
U nas powiem Wam, że robię zupki blenduje i mroze. Wyciągam i je. Wczoraj byłam u siostry i ogórkową jadła, dzisiaj też. Na śniadanie kanapeczki, jajecznica do tego mini mozzarella, skyr, mało kiedy ostatnio kaszka, parówki lubi. Mimo jednego zęba zaczęła sobie lepiej radzić z kawałkami. Obiady, to albo warzywa, albo z mięskiem. A wieczorem musik owocowy najczęściej. Jadła też makaron z truskawkami, trochę zblendowalam i jadła. Powoli do przodu. Niedługo zacznę obiad z kawałkami dawać.🙂 U mnie też nie ma jakiś mega pomysłów. 😂
Ooo ta mini mozzarellą jest kozacka, super że mi o niej przypomniałaś!!
:D
Miałam wcześniej sokoliki, dzisiaj ze mną jadła trochę z tarczyński, ale mam glodniaki jeszcze 🙂
U nas czasami tarczyński z indyka albo kurczaka i jeszcze spoko są te z biedry bez zbędnych dodatków w składzie, nie pamiętam jak się nazywają, zaraz będę szukać :D

Do góry