reklama
marta18691
Fanka BB :)
Jakub dobrze zaczol powoli raczkowaćMarta nasze dzieciaczki za 10 dni! Jak tam Jakub? Jakieś postępy?
Maluszek001
Moja też z 5-tego.☺ A jak Wasza impreza? Przelozylas?Marta nasze dzieciaczki za 10 dni! Jak tam Jakub? Jakieś postępy?
Robie 5go pojechali teście w terminie, a szwagierka wczoraj. Takze wrócąMoja też z 5-tego.☺ A jak Wasza impreza? Przelozylas?
G
gość _199
Gość
To mamy razem imprezęRobie 5go pojechali teście w terminie, a szwagierka wczoraj. Takze wrócą
Ewq9
Szkoda że ja nie byłam wcześniej na tyle mądra i nie zapytałam o opinię chociażby na innym forumDzieki dziewczyny za opinie o tych elektrycznych aspiratorach. Zaoszczedzilo mi to troszke hajsu
Dziewczyny nadrobiłam czytanie, co do jedzenia to u nas kaszki z owocami rano bardzo chętnie,.ewentualnie jakaś kanapka z serkiem lub pieczonym indykiem i pomidorem. Parówek jeszcze nie dawałam. Co do obiadów to zupy a często dodaje jakiś kawałek mięska i blenduje. Z owoców banan, kiwi, jabłka, pomarańcze bardzo chętnie zjada. W sumie wszystko lubi oprócz barszczu czerwonego. A dziś miałam spine ze starym że znowu młodemu robię kanapki z jasnym pieczywem bo on fit więc wszystko pełnoziarniste itd.a ja chcę żeby wszystkiego próbował.No może oprócz jakiś syfnych słodyczy póki co, bo uważam że jeszcze ma na to czas.
Ja daję tylko jasne, bałabym się jakiegoś razowego, bo to ciężkie na żołądek. Tak samo z ziarnami nic nie daje, żeby mi się nie zakrztusił.Dziewczyny nadrobiłam czytanie, co do jedzenia to u nas kaszki z owocami rano bardzo chętnie,.ewentualnie jakaś kanapka z serkiem lub pieczonym indykiem i pomidorem. Parówek jeszcze nie dawałam. Co do obiadów to zupy a często dodaje jakiś kawałek mięska i blenduje. Z owoców banan, kiwi, jabłka, pomarańcze bardzo chętnie zjada. W sumie wszystko lubi oprócz barszczu czerwonego. A dziś miałam spine ze starym że znowu młodemu robię kanapki z jasnym pieczywem bo on fit więc wszystko pełnoziarniste itd.a ja chcę żeby wszystkiego próbował.No może oprócz jakiś syfnych słodyczy póki co, bo uważam że jeszcze ma na to czas.
reklama
rosenberg
To powiedz mu, że akurat dzieciom warto dawac zwłaszcza na początku białe pieczywo bo jest lekkostrawne w przeciwieństwie do ciemnego, a brzuszki jeszcze cały czas się rozwijają. Oczywiście można dawać też ciemne, ale białe jest lżejsze do trawienia i daje troche jelitom odpocząć nie daj się!! Przegadaj goDziewczyny nadrobiłam czytanie, co do jedzenia to u nas kaszki z owocami rano bardzo chętnie,.ewentualnie jakaś kanapka z serkiem lub pieczonym indykiem i pomidorem. Parówek jeszcze nie dawałam. Co do obiadów to zupy a często dodaje jakiś kawałek mięska i blenduje. Z owoców banan, kiwi, jabłka, pomarańcze bardzo chętnie zjada. W sumie wszystko lubi oprócz barszczu czerwonego. A dziś miałam spine ze starym że znowu młodemu robię kanapki z jasnym pieczywem bo on fit więc wszystko pełnoziarniste itd.a ja chcę żeby wszystkiego próbował.No może oprócz jakiś syfnych słodyczy póki co, bo uważam że jeszcze ma na to czas.