O to tego nie znałamU nas jeszcze chyba obrączkę się daje i miarkę krawiecka
reklama
G
gość _199
Gość
U nas jest, że ogólnie na stole się wykłada różne rzeczy typu nożyczki, grzebień, portfel, długopis itp. dziecko wybiera dwie rzeczy. Ja wybrałam portfel i kluczyki od autaDziewczyny czy u was na roczek daje się dziecku do wyboru kieliszek, różaniec, książkę, i pieniążek? czy tylko w moich stronach takie czary
U nas też coś takiego jest, tzn. ja kojarzę, że było chyba u każdego z trzech dzieciaków, u których byłam na roczku, ale ja nie będę robić. Nawet różańca nie mamDziewczyny czy u was na roczek daje się dziecku do wyboru kieliszek, różaniec, książkę, i pieniążek? czy tylko w moich stronach takie czary
A co do jedzenia jestem w szoku jak ładnie wam dzieci jedzą i jakie dania Ja za każdym razem jak coś gotuję, mówię, że ostatni raz, bo albo nie chce jeść albo je a na końcu się zrzyga Nie wiem, czy mu nie smakuje, czy kawałki za duże, no ale nie będę mu całe życie blendować. Zwykle kończy się na tym, że dostaje chleb, słoiki no i kaszka z owocami wciąż dobrze wchodzi. Omlet, jajko, jajecznica, jakieś owsianki, jaglanki, naleśniki, placki też, ale takie typowe obiady już gorzej, zupy też średnio jak nie są dość mocno zagęszczone. Czasem już mnie szlag trafia, bo widzę, że jest głodny, a jeść nie chce, a ciężko na szybko wykombinować coś, co na pewno mu wjedzie i co ma jakieś wartości odżywcze. Boję się, że jak tak monotonnie będzie jadł to zaraz nabawi się jakichś niedoborów.
ja pierwsze słyszeJa oczywiście że zorganizuje. Wiadomo to zabawa moja baska pieniądze i kieliszek czyli za hajs ojca baluj będzie. Ja pewnie wybralam aperola
Ja mam i jak do tej pory wyciągnął tylko kasę z portfela przy zakupie...Dziewczyny, czy któraś z Was używa aspiratora do nosa elektrycznego? Jakieś opinie na ten temat? Dla mnie ciągle odkurzacz to hadkor. A ręczny to jednak troche syf.
Ja mam ręczny obrzydza mnie to za każdym razem ale w nocy teraz odciagam z 2 razy takze nie wyobrażam sobie odkurzacza w nocy włączaćDziewczyny, czy któraś z Was używa aspiratora do nosa elektrycznego? Jakieś opinie na ten temat? Dla mnie ciągle odkurzacz to hadkor. A ręczny to jednak troche syf.
Aspirator elektryczny Haxe NS1 taki mam, może na jakiś mini widnisty katar bylby okey ale bez szału.Ja mam i jak do tej pory wyciągnął tylko kasę z portfela przy zakupie...
reklama
Ewq9
Fanka BB :)
Potwierdzam. Mam, wydałam kasę i jest bezużyteczny. Ja mam zwykły ten który się przykłada do ust i jest najlepszyJa mam i jak do tej pory wyciągnął tylko kasę z portfela przy zakupie...