Wlasnie tego sie boje. Ze będę pewna ze mam opiekę a pod opieką małej tesciowa bedzie bawiła chore dzieci corki. Albo ze nie będę małej mogla zostawić i będę się zwalniać. Wszystko jest dla ludzi moim zdaniem i jak wypada taka sytuacja to się mówi wprost ze jestem zajęta albo ze wpadnę wieczorem bo rano mam dzieci. A tk to został u mnie niesmak.Ja bym podeszła do tego tak jak ty. Skąd wiesz czy nie powie ci, że ma biegunkę, a będzie się dziećmi brata opiekowała, a ty będziesz musiała wziąć opiekę ?
reklama
G
gość _199
Gość
No właśnie ja bym się bała że to nie będzie taka pewna opieka niestety. Nie powierzyłbym jej dzieci. Tak samo jak moja teściowa kiedyś powiedziala, że ona nie będzie nas słuchała i będzie dawała słodycze,.bo ona jest od rozpieszczania. Stary potem tłumaczył że ona żartowała itp. ale mi niesmak pozostał.Wlasnie tego sie boje. Ze będę pewna ze mam opiekę a pod opieką małej tesciowa bedzie bawiła chore dzieci corki. Albo ze nie będę małej mogla zostawić i będę się zwalniać. Wszystko jest dla ludzi moim zdaniem i jak wypada taka sytuacja to się mówi wprost ze jestem zajęta albo ze wpadnę wieczorem bo rano mam dzieci. A tk to został u mnie niesmak.
Dlatego poszla spina ze starym ale z drugiej strony przystał na szukanie niani takze trzymajcie kciuki żeby znalazl siektos kompetentnyNo właśnie ja bym się bała że to nie będzie taka pewna opieka niestety. Nie powierzyłbym jej dzieci. Tak samo jak moja teściowa kiedyś powiedziala, że ona nie będzie nas słuchała i będzie dawała słodycze,.bo ona jest od rozpieszczania. Stary potem tłumaczył że ona żartowała itp. ale mi niesmak pozostał.
Patrzę na tą promocje i jej nie widzęDziewczyny na stronie media expert jest dobra promka na kapsułki do zmywarki i do prania ;D jedna paczkę kupujesz druga masz za złotówkę. Może którejś sie przyda;D u mnie juz zapasy zrobione ;p
Nie na wszystko jest ale to co się łapie to jest oznaczone na gorze. Podsylam zdjeciePatrzę na tą promocje i jej nie widzę
Załączniki
U mnie mąż nie chce psa do domu. Mamy owczarka niemieckiego ale na podwórku..Ja chyba psa kupie
G
gość _199
Gość
CzemuKupsko jak nie wiem jednak będę szukać nowej roboty
Aż tak źle??Kupsko jak nie wiem jednak będę szukać nowej roboty
reklama
rosenberg
Fanka BB :)
Bo mają dupny ruch i nie stać ich na dobrą pensje dla pracownika. Wcześniej miałam umowę i pod stołem duuuza premie. A teraz jest tylko to co na umowie, a za to mi się nawet nie opłaca jeździć do pracy. Z mojej strony była krótka piłka czyli skoro nie ma tych premii co wcześniej to chce więcej na umowie żeby godnie żyć. Ale oni niby kasy nie mają i nie mogą mi dać więcej, więc ja nie wracamCzemu
Źle nie, ale niesatysfakcjonującoAż tak źle??